طرز تهيه پيتزا مخصوص رستوراني با گوشت و ژامبون
ستاره/ مواد لازم براي پخت پيتزا مخصوص
مواد لازم براي دو نفر
خمير پيتزا۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه اييک عدد متوسط
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
سير يک حبه
قارچ۲۰۰ گرم
پياز يک عدد
ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم
پنير پيتزا به مقدار لازم
برگ ريحان به مقدار لازم
نمک، فلفل و آويشن به مقدار لازم
زيتون حلقه شده به مقدار دلخواه
طرز تهيه پيتزا مخصوص رستوراني در خانه
۱. فر را روشن کنيد و روي درجه ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد تا گرم و آماده شود.
۲. پيازها را نازک خرد کرده، در تابه بريزيد و در روغن تفت دهيد. سپس سير رنده شده را هم به آنها اضافه کرده و کمي تفت دهيد. گوشت چرخ کرده، پودر آويشن، نمک، فلفل و هر ادويه اي که دوست داريد را به گوشت و پياز اضافه کنيد و اين مواد را با حرارت ملايم تفت دهيد. پس از آنکه گوشت تغيير رنگ داد و سرخ شد، تابه را از روي حرارت برداريد.
۳. قارچ ها را پس از اينکه شستيد و آبکش کرديد، حلقه اي خرد کنيد. زيتون ها را نيز حلقه اي خرد کنيد. فلفل دلمه اي ها را ريز خرد کنيد و ژامبون ها را نيز نازگ برش بزنيد يا به شکل چهارگوش خرد کنيد.
۴. کمي رب و روغن زيتون را با هم تفت دهيد و روي سطح خمير پيتزاهايتان بماليد و خوب پخش کنيد. بعد کمي پنير پيتزا روي رب ريخته و سپس قارچ، ژامبون مرغ خرد شده و مايه گوشت تان را روي خمير بريزيد. در انتها روي مواد را با لايه اي از پنير پيتزا بپوشانيد.
نکته: در صورتي که مي خواهيد خمير پيتزاي شما برشتهتر باشد، ميتوانيد قبل از اضافه کردن مواد، آن را حدود ۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد، سپس شروع به چيدن مواد کنيد.
۵. حالا کمي فلفل دلمه اي ريز شده، برگ ريحان و زيتون سياه حلقه شده روي پنير پيتزا بريزيد و پيتزاها را به مدت ۲۰ دقيقه داخل فر گرم شده، قرار دهيد.
۶. در صورت تمايل براي ۲ دقيقه آخر پخت، فر را روي حالت گريل قرار دهيد تا روي پنير پيتزا طلاييرنگ شود. پيتزا مخصوص رستوراني شما آماده است. مي توانيد آن را با سس مخصوص پيتزا و مخلفات مورد علاقه خود ميل کنيد.
اگر به فر دسترسي نداريد و ميخواهيد پيتزا مخصوص رستوراني را در ماهيتابه درست کنيد، همين دستورالعمل و مواد را به روش و طرز تهيه پيتزا بدون فر انجام دهيد.
طرز تهيه خمير پيتزا مخصوص رستوراني
در صورتي که ميخواهيد خمير پيتزا را خودتان در خانه تهيه کنيد طبق دستور زير عمل کنيد:
مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا
آرد سفيد5 پيمانه
روغن مايع1/2 پيمانه
آب 2 ليوان
مايه خمير2 قاشق غذاخوري
شير خشک4 قاشق غذاخوري
شکر4 قاشق غذاخوري
بکينگ پودر1/2 قاشق غذاخوري
نمک 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه خمير پيتزا
ابتدا مايه خمير، روغن، شير خشک، بکينگ پودر، شکر و نمک را در ظرفي بريزيد و خوب مخلوط کنيد.
آرد و آب را کم کم به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد تا يک خمير يکدست درست شود و به دست نچسبد، سپس آن را ورز دهيد. براي اين منظور خمير را به سطح کار منتقل کنيد، با يک دست پايين خمير را نگه داريد و با کف دست ديگر آن را به سمت جلو فشار دهيد. دوباره خمير را به سمت عقب جمع کنيد، نود درجه آن را بچرخانيد و مجددا به سمت جلو فشار دهيد و به همين شکل براي 5 تا 7 دقيقه خمير را ورز دهيد. در نهايت يک خمير نرم، يکنواخت و کمي چسبنده به دست مي آيد.
خمير را به يک ظرف بزرگ منتقل کنيد، روي آن را سلفون بکشيد و به مدت 2 ساعت در محل گرمي قرار دهيد تا عمل آيد.
وقتي خمير پف کرد و حجمش دو برابر شد، آماده است.