طرز تهيه قهوه ترک؛ کافيشاپ خانگي به راه بيندازيد
ايرنا/ قهوه ترک نوعي از سرو قهوه است که درجه پودر کردن قهوه و سرو آن متفاوت با قهوه اسپرسو و فرانسه است. در اين قهوه از دانه قهوه برشته شده و کاملا پودرشده استفاده مي شود. در ادامه با يک روش تهيه قهوه ترک آشنا شويد.
چي لازم داريم:
- پودر قهوه: ۲ قاشق مرباخوري سرپر
- آب: ۱ فنجان
- شکر: ۱ قاشق مرباخوري سرپر
چجوري درست کنيم:
۱. براي طرز تهيه قهوه ترک، ابتدا به اندازه فنجانتان آب داخل قهوه جوش بريزيد. اگر تمايل داشتيد قهوه ترک شما کمي شيرين باشد ۱ قاشق شکر را اکنون اضافه کنيد و بعد قهوهها را هم اضافه کنيد و با قاشقي کوچک به آرامي مخلوط کنيد. بعد از هم زدن و بعد آن را روي حرارت خيلي ملايم قرار بدهيد روي قهوه مقداري کف ايجاد ميشود، آن را با قاشق برداريد و داخل فنجان بريزيد.
۲. باز قهوه را روي حرارت ملايم قرار بدهيد باز هم روي آن کف ايجاد ميشود آنها را برداريد و داخل فنجان بريزيد و باز روي حرارت ملايم قرار بدهيد. اگر باز کف کرد آن را برداريد. اجازه ندهيد قهوه بجوشد اگر قهوهتان قل زد تلختر ميشود و مزه بدي ميدهد.
۳. اين کفهاي قهوه همان فوم قهوهتان است که جدا کرديد. به آرامي قهوه را داخل فنجان بريزيد تا کفهاي داخل فنجان از بين نروند. اگر تمايل داشتيد قهوه ترکتان شيرينتر باشد هنگام سرو باز شکر به آن اضافه کنيد.