نماد آخرین خبر

با «تاتلي ايرميک» شيريني ترکيه اي آشنا شويد

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
با «تاتلي ايرميک» شيريني ترکيه اي آشنا شويد

سرآشپز پاپيون/   اين شيريني مخصوص کشور ترکيه است ويکي از شيريني هاي خوشمزه پرطرفدار است پيشنهاد ميکنم علاقمندان به باقلوا اين شيريني رو درست کنند ميتونيد به هر شکلي که دوست داريد خمير فرم دهيد
مواد لازم تاتلي ايرميک
تخم مرغ۱ عدد
ماست‏ غليظ۱ ليوان
آرد سمولينا۱ ليوان
روغن۱ ليوان

وانيل‏۱ قاشق چاي خوري
بيکينگ پودر۱ قاشق غذا خوري
آرد سفيد دونيم تا سه ليوان
مواد لازم شربت :
آب۲/۵ ليوان
شکر۲/۵ ليوان
زعفران به مقدار لازم
آبليمو۱ قاشق مربا خوري

طرز تهيه تاتلي ايرميک
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۲۵دقيقه

۱
ابتدا شربت راآماده کنيد همه مواد شربت در ظرفي بريزيد وهم نزنيد وروي حرارت کم بزاريد تا شکر کاملا حل شود
۲
بعد از جوش ريز زدن شربت آبليمو را اضافه کنيد وده تا ۱۵ دقيقه بعد هم از روي حرارت برداريد
۳
براي درست کردن خمير تخم مرغ وماست ووانيل مخلوط کنيد روغن هم بهش اضافه کنيد وکمي هم بزنيد
۴
آرد سمولينا وبکين پودر هم اضافه کنيد
۵

آرد الک شده هم در اخر کم کم اضافه کنيد وخمير خوب ورز دهيد در حدي آرد اضافه کنيد که خمير منسجم بشه
۶
روي خمير بپوشانيد که خشک نشه واز خمير تکه هاي کوچکي به اندازه گردو يا کوچکتر برداريد وگرد کنيد ويا به شکل برگ فرم دهيد وبا چاقو روي آن خط بندازيد
۷
ميتونيد به هر شکلي که دوست داريد فرم دهيد ولي ضخامت خمير از يک سانت بيشتر نشه
۸
بعد از آماده شدن شيريني ها را در فر گرم شده با دماي ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقيقه قرار دهيد
۹
بعد از پخت شربت ولرم را روي شيريني گرم بريزيد واجازه دهيد تا ۱۵ تا ۲۰ دقيقه توي شربت بمانند ميتونيد زمان کمتري بزاريد تو شربت بمونه
۱۰
بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر بچينيد وروي شيريني ها رو پودر دارچين وگردو بريزيد
ساير نکات تاتلي ايرميک
اگر اسم آرد ايرميک را شنيده باشيد امکان دارد نام آرد آرميک سمولينا را هم شنيده باشيد. در واقع آرد ايرميک همان آرد سمولينا شناخته مي شود و نام اين دو را مي توان جايگزين يکديگر کرد. کلمه ي ايرميک کلمه اي ترکي (استانبولي) است که آن را به فارسي همان سمولينا ترجمه کرده اند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره