نماد آخرین خبر

طرز تهيه خورش باقلا و گشنيز با طعم سير

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه خورش باقلا و گشنيز با طعم سير

باشگاه خبرنگاران/ قصد داريم شما را با دستور پخت خورش باقلا و گشنيز آشنا کنيم.


مواد لازم براي ۴ تا ۵ نفر
گوشت گوسفندي ۵۰۰ گرم
باقلا سبز ۵۰۰ گرم
گشنيز خرد شده ۴ قاشق سوپ‌خوري
پيازيک عدد

سير ۶ حبه
زعفران آب کرده يک قاشق سوپ‌خوري
زردچوبه يک قاشق مربا خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم

طرز تهيه:

* باقلا را از هر دو پوست در آوريد، بشوييد و در آبکش بريزيد. پياز را پوست کنده، شسته و خلالي خرد کنيد. حبه‌هاي سير را هم خرد کنيد.
* گوشت را هم شسته و خورشي خرد کنيد. سپس در قابلمه‌اي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد.
* روغن که داغ شد پياز و سير را در روغن بريزيد و خوب سرخ کنيد. پياز‌ها که طلايي شد، زردچوبه را اضافه کنيد و به هم بزنيد.
* گوشت‌ها را اضافه وخوب سرخ کنيد تا آب بخار شود. زعفران آب کرده و فلفل و سير را اضافه کنيد.
* مقداري آب بريزيد و در ظرف را بگذاريد. حدود يک ساعت صبر کنيد تا گوشت بپزد.
* بعد از پخت کامل گوشت، باقلا را اضافه کنيد. حالا مي‌توانيد نمک را هم اضافه کنيد و مزه خورش را بچشيد.

* در مراحل آخر پخت، گشنيز را هم اضافه کنيدو بعد از ۱۰ دقيقه خورش را از روي حرارت برداريد و در ظرف مد نظر بريزيد و به همراه برنج سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره