با پخت عصاره قلم به شادابی پوست و مفاصل خود کمک کنید
آخرین خبر/ مواد لازم:
قلم گوساله یا شتر ۱ عدد(گوسفند هم میشه ولی خب تعداد بیشتر)
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
هویج ۱عدد
برگ بو (ضروری) ۵ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
زردچوبه ۱ ق چ
بعد از جوشیدن و کفگیری قلم بذارید با حرارت کم و ریزجوش یک شب کامل عصاره قلمها خارج بشه(تقریبا ۲۰ساعت) بعد روغنش رو میتونید جدا کنید(دلیل اینکه روغن جدا کردم اینه که شاید نخوام بعضی غذاهام چرب بشن یا از چربی قلم برای تفت دادن پیاز در اول کار استفاده کنم ) بعد استخوانها جدا میشن و آب قلم صاف میشه، به هرچیزی که داخل صافی مونده همه غضروف و مغزهای استخوان هارو اضافه میکنیم و میکس میکنیم و اگر خواستیم دوباره صاف میکنیم و به اب قلم اضافه میکنیم و بعد داخل ظرف میریزیم میگذاریم یخچال تا ۲ ۳ ساعت ژله ای بشه، بعدم برش میزنیم و داخل یه ظرف مسطح فریز میکنیم و بعد که منجمد شدن برمیذاریم و داخل زیپ کیپ قرار میدیم و داخل فریزر میگذاریم