نماد آخرین خبر

طرز تهيه شيريني ناپلئوني؛ سخت، اما جذاب

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه شيريني ناپلئوني؛ سخت، اما جذاب

باشگاه خبرنگاران/ شيريني ناپلئوني هرچند درست‌کردن و خوردنش سخت است، اما جذاب است؛ پس دست به کار شويد.

مواد لازم:
خمير هزارلاي آماده: ۱ بسته
پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوري
خامه: ۱ و ۱/۲ پيمانه
سفيده تخم مرغ: ۱ عدد
وانيل مايع:۱/۲ قاشق چايخوري
پودر شکر يا پودر قند:براي روي شيريني
پودر پسته براي تزيين: به ميزان لازم


 
طرز تهيه:
۱. قبل درست کردن خمير شيريني ناپلئوني بايد ابتدا فر را روشن کنيد تا گرم شود.

۲. اگر خمير هزارلا را خودتان در خانه تهيه کرديد که خودش يک دستور خاص دارد بايد با وردنه آن را به طول نيم سانت صاف کنيد و با کاتر دور آن را ببريد. اگر هم از خمير آماده که در اکثر سوپر مارکت‌ها بزرگ وجود دارد استفاده کرديد لازم نيست با وردنه صافش کنيد، ولي دور تا دور آن را با کاتر ببريد.

۳. در مرحله بعد خمير شيريني ناپلئوني را با کاتر از وسط دو نصف کنيد و هر دو قسمت خمير را به همراه خمير‌هايي که از کنارش بريديم داخل سيني فر با دماي ۴۰۰ درجه فارنهايت که از قبل گرم شده به مدت ۷ الي ۱۰ دقيقه قرار ميدهيم تا خمير کاملا بالا بياد و لايه به لايه بشود. بعد از ۱۰ دقيقه دماي فر را پايين مي‌آوريم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه با دماي فر ۱۸۵ درجه فارنهايت قرار مي‌دهيم تا روي خمير يکم طلايي شود. وقتي که از فر بيرون آورديم صبر مي‌کنيم تا کاملا خنک شوند. نان اين شيريني خيلي ترد و شکننده است. در اين فاصله خامه وسط و روي شيريني را آماده مي‌کنيم.

۴. خامه را با پودر شکر و وانيل مخلوط مي‌کنيم و با هم زن برقي هم مي‌زنيم. بهتر است ظرف و سر همزن را به مدت ۱۰ دقيقه در فريزر قرار دهيد تا موقع هم‌زدن خامه سرما باعث زودتر فرم گرفتن خامه شود.

۵. يک عدد سفيده تخم مرغ هم در مواد اين شيريني ذکر شد که ريختن آن دل به خواهي است و اگر بخواهيد از آن استفاده کنيد بايد جداگانه آن را هم بزنيد تا پف کند و موقعه فرم گرفتن خامه به آن اضافه کنيد.

۶. براي درست کردن شيريني هر دو تيکه خمير پخته شده و آماده شده را توسط چاقو به دو لايه تقسيم مي‌کنيم. لايه رويي را که پف بيشتري دارد با فشار ضربه‌هاي چاقو پفش را مي‌خوابانيم و از خرده‌هاي ايجاد شده توسط ضربه چاقو براي تزيين خود شيريني استفاده مي‌کنيم. اين شيريني را مي‌توانيد دو لايه، سه لايه و حتي چهار لايه درست کنيد. ولي من به دليل تردي زياد اين شيريني و متلاشي نشدنش هنگام ميل کردن ترجيح دادم دو لايه استفاده کنم. حتي مي‌توانيد براي لايه مياني اين شيريني به‌جاي خامه از کرم وانيلي هم استفاده کنيد.

۷. حالا روي لايه اول نان را با کمک چاقو با خامه مي‌پوشانيم و بعد لايه دوم را روي آن مي‌گذاريم و با کمي فشار دست جايش را ثابت مي‌کنيم دوباره خامه را روي لايه دوم مي‌پوشانيم تا هر چند لايه‌اي که بخواهيد استفاده کنيد اين مراحل را تکرار کنيد. نهايتا روي لايه آخر را با خامه مي‌پوشانيم و از لايه‌هايي خميري که بريده شده بودند و در کنار لايه اصلي نان در فر پخته شدند را با دست پودر مي‌کنيم و روي سطح خامه‌ها مي‌ريزيم و با مقداري پودر قند و پودر پسته تزيين مي‌کنيم. قبل از اينکه شيريني ناپلئوني آماده شده را برش بزنيد توصيه مي‌کنم شيريني را به مدت ۱ الي ۲ ساعت در يخچال نگه داريد تا نان آن با وجود خامه رويش نرم‌تر شود و از حالت شکنندگي در بيايد و بعد به اندازه دلخواه شيريني را برش بزنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره