نماد آخرین خبر

طرز تهيه عدسي ميجو بجنوردي؛ يک عدسي متفاوت و خوشمزه براي روزهاي سرد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه عدسي ميجو بجنوردي؛ يک عدسي متفاوت و خوشمزه براي روزهاي سرد

باشگاه خبرنگاران/ در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه  نان سوريه‌اي آشنا کنيم.

مواد اوليه:
▪ عدس يک ليوان
▪ سيب‌زميني متوسط يک عدد
▪ پياز سرخ شده سه قاشق غذاخوري
▪ آرد يک قاشق غذاخوري
▪تخم مرغ دوعدد

▪ مرزه خشک يک قاشق غذاخوري (اگر مرزه در دسترس نداشتيد مي‌توانيد از شنبيله خشک يا هر سبزي معطر ديگر هم استفاده کنيد)
▪ روغن مايع دوقاشق غذاخوري
▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهيه:

عدس را مي‌پزيم و بعد از پختن، آب آن‌را کنار گذاشته و عدس را مي‌کوبيم تا کاملن له شود.

در ظرفي روغن ريخته و پياز سرخ شده را همراه با آرد کمي تف مي‌دهيم و سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل به آن مي‌زنيم و عدس کوبيده شده را به‌همراه آب‌عدس داخل آن مي‌ريزيم. اگر آب‌عدس کم بود يک ليوان آب جوش به آن اضافه مي‌کنيم. سيبب‌زميني راخرد کرده و داخل عدس مي‌ريزم و مي‌گذاريم عدسي جا بي‌افتد. بعد از اين‌که سيب‌زميني‌ها پخته شد و عدسي غليظ شد دو عدد تخم مرغ را داخل ان مي‌شکنيم و بعد از چند جوش که تخم مرغ‌ها داخل عدسي بسته شد و پخته، عدسي آماده است.

در شب‌هاي سرد زمستان عدسي که يک غذاي کامل و خيلي هم سريع آماده مي‌شود، خيلي مي‌چسبد.

عدسي را مي‌توانيد با آبليمو و يا رب انار بخوريد همراه با ترشي.

در ترکي بجنوردي به عدسي مي‌گويند: " ميجو" و از غذا‌هاي خوشمزه و مورد علاقه همه است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar