ميزاردور/ فوت و فنهاي طرز تهيه کمپوت به بدون کپک و شکرک

باشگاه خبرنگاران/ کمپوت به يکي از کمپوتهاي خوشطعم و خوشمزه با طرز تهيه آن بسيار ساده است. اين کمپوت ميتوان به عنوان دسر سرو کرد. دستور تهيه کمپوت به بسيار ساده است. اما براي جلوگيري از شکرک زدن و يا حتي کپک زدن کمپوت بايد برخي نکات را به دقت رعايت کرد. برخي افراد کمپوت را شيرين ميخورند و برخي ترجيح ميدهند شيريني کمپوت کم باشد. ميزان استفاده از شکر به خود شما بستگي دارد. ولي از آنجا که به ميوه نسبتاً شيريني است، پيشنهاد ميشود در تهيه آن مصرف شکر را کاهش دهيد. در اين مقاله طرز تهيه مرحله به مرحله کمپوت به خانگي خوشمزه بدون شکرک و کپک را آموزش ميدهيم.
مواد لازم
به: ۴ عدد
آب: ۴ ليوان دستهدار فرانسوي
شکر: ۱/۲ ليوان دستهدار فرانسوي
هل: يک عدد
زعفران: به مقدار لازم
مراحل تهيه
در مرحله اول از طرز تهيه کمپوت به، ميوهها را با دقت بشوييد و خشک کنيد. سپس بهها را به هر شکلي که دوست داريد خرد کنيد. هستههاي به را جدا کرده و اگر بخشي از به سياه و يا لک داشت، حتماً آنها را کاملاً جدا کنيد.
در مرحله دوم از طرز تهيه کمپوت، به را به همراه از داخل يک قابلمه بريزيد و روي شعله گاز قرار دهيد. زماني غير به مرحله جوش رسيد، شکر، هل و زعفران را به قابلمه اضافه کنيد و هم بزنيد.
در اين مرحله از طرز تهيه کمپوت به خانگي شعله گاز را ملايم کرده و زمان دهيد تا به در آب پخته شود. شکر بايد کاملاً در آب حل شده باشد. زماني که به کاملا پخته شد، زير شعله گاز را خاموش کنيد و اجازه دهيد تا کمي سرد شود. سپس کمپوت ماده شده را در يک ظرف شيشهاي دربدار را که کاملاً خشک شده است بريزيد. زماني که کمپوت به در يخچال خنک شد، بهترين زمان براي سرو آن است.
برخي در طرز تهيه کمپوت به، به جاي شکر از عسل استفاده ميکنند. اگر ميخواهيد از عسل استفاده کنيد، به ازاي هر يک عدد به، يک قاشق غذاخوري عسل به مواد اضافه کنيد.
نکات مهم و فوت و فنهاي طرز تهيه کمپوت به خانگي بدون شکرک و کپک
طرز تهيه کمپوت به بسيار ساده است، اما توجه به جزئيات بسيار حائز اهميت است.
*براي اينکه کمپوت به شما دچار شکرک و يا کپک نشود، بايد برخي نکات را به دقت رعايت کنيد. ظرف شيشهاي که در آن کمپوت را ميريزيد، بسيار مهم است. اينکه ظرفهاي شيشهاي کاملاً استريليزه و تميز باشند.
*ظرفها را بهتر است قبل از مصرف حداقل ۱۰ دقيقه در آب جوش قرار دهيد. سپس آنها را در آب خنک بگذاريد تا خنک شوند.
*پس از آن ميتوانيد ظرفهاي شيشهاي را خشک کرده و استفاده کنيد. يکي ديگر از نکات مهم در طرز تهيه کمپوت به، توجه به دانهها و پوستهاي ناسالم و لک زده بر روي به است.
*سعي کنيد حتماً دانهها را جدا کرده و تکههاي لک زده را دور بريزيد. اين تکهها باعث ميشوند تا طعم کمپوت تغيير کرده و حتي گاهي کپک بزند.
*اضافه کردن عسل بهترين راه براي شيرين کردن کمپوت است. اما بعضي طعم شيرين را بسيار ميپسندند.
*سعي کنيد تا زمان تهيه کمپوت به، شکر را کاملاً در آب حل کنيد. اين کار باعث جلوگيري از شکرک زدن ميشود. در ظرف را هنگام پخت کمپوت هرگز نبنديد. چرا که رنگ کمپوت شما تغيير ميکند و تيره ميشود.
*برخي معتقدند که بهترين ظرف براي پخت مربا به و کمپوت به مثل ساير انواع مربا و کمپوت ظرف مسي است.
*عدهاي براي جلوگيري از شکرک زدن حتي گاهي يک قاشق آبليمو به کمپوت به اضافه ميکنند. آب ليمو باعث جلوگيري از شکرک زدن کمپوت در مدت زمان طولاني ميشود.
*دقت داشته باشيد کمپوت را در داخل ظرف شيشه گرم نريزيد و در جاي سرد و خنک نگهداري کنيد.