نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه “کوفته کرمانشاهي” اصيل با رسپي خانگي ساده

منبع
نمناک
بروزرسانی
 طرز تهيه “کوفته کرمانشاهي” اصيل با رسپي خانگي ساده

نمناک/ “کوفته کرمانشاهي” يکي از غذاهاي اصيل کرمانشاه مي باشد که دستور تهيه متفاوتي با ديگر کوفته ها دارد طرز تهيه اين کوفته را در نمناک بخوانيد.
 مواد لازم کوفته کرمانشاهي 
برنج : 2 پيمانه
گوشت چرخ کرده : 200 گرم 
پياز :يک عدد متوسط
گوجه : يک عدد

تخم مرغ : يک عدد
سرکه :2 قاشق غذاخوري
نعنا خشک :يک قاشق 
شکر :3 قاشق غذا خوري 
نمک، فلفل، زردچوبه: به ميزان دلخواه
روغن :  به ميزان لازم 

طرز تهيه کوفته کرمانشاهي 
کوفته از غذاهاي سالم و مقوي ايراني مي باشد که در هر خطه ايراني با روش خاصي آن را تهيه مي کنند. در اين مطلب ما مي خواهيم طرز تهيه کوفته کرمانشاهي را به شما آموزش دهيم که براي اين کار بايد ابتدا برنج را در ظرفي با مقداري آب و نمک روي شعله گاز قرار بدهيد و بگذاريد تا حدودا نيم پز شود.
در ظرف ديگري گوشت چرخ کرده را به همراه يک پياز که آن را شسته پوست کنده و رنده کرده ايد بريزيد و با يکديگر به کمک دست هايتان آن ها را ورز دهيد.
بعد از اين مرحله برنج هاي نيم پزتان را به مواد گوشت چرخ کرده اضافه کنيد و دوباره ورز دهيد تا کاملا گوشت کوفته تان حاضر شود.
از مواد کوفته مقداري برداريد و آن را به حالت يک دايره کوفته در بياوريد، بعد از اينکعه تمام مواد گوشتتان تمام شد در قابلمه اي که مي خواهيد کوفته را بگذاريد يک عدد گوجه فرنگي را رنده کنيد و آن را سرخ کنيد و روي آن کمي آب بريزيد سپس به آن سرکه و شکر را نيز به اين ترکيب اضافه کنيد.
کوفته ها را درون اين ترکيب بگذاريد تا بپزند 45 دقيقه زمان براي اين کار کافي مي باشد.
کوفته کرماني شما حاضر است مي توانيد آن را با سبزي سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره