صفر تا صد تهيه يک کالباس خانگي ساده و خوشمزه
آخرين خبر/ سلام دوستاي گلم من اومدم با کالباس خونگي خوشمزهه😍😋
۱ عدد مرغ يا سينه ي مرغ(۱ گيلوگرم)
۱ عدد هويج
۱ عدد پياز
دانه فلفل سياه
۴ حبه سير
۱۰ گرم ژلاتين
۱ ق غ آب لبو
آب مرغ حدود دو ملاقه
نمک و فلفل سياه و پاپريکا
مرغ رو ميذاريم با نمک ودانه ي فلفل و زردچوبه و پيازو هويج بپزه و بعد حدود دو ملاقه آب رو از صافي رد کرده و بهش ژلاتين اضافه و روي بخار کتري هم ميزنيم تا ژلاتين حل شود و مرغ رو ريش کرده و بهش آب مرغ و ژلاتين و نمک و فلفل و پاپريکا و سير و آب لبو اضافه و داخل مخلوط کن يا غذاساز ميکس ميکنيم(ميتونيد خلال پسته هم بريزيد) بطري تميز رو مطابق فيلم برش ميزنيم موادو ميريزيم و با سلفون ميپوشانيم و ۱۵ ساعت در يخچال ميذاريم تا خوب خودشو بگيره سپس بطري رو برش ميزنيم و خارج ميکنيم ، اين کالباس سه روز در يخچال و يکماه در فريزر قابل نگه داريه😍
ترجمه صفحه @ashpaz_ironi