نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سحري بپزيم؛ طرز تهيه خرما پلوي اهوازي خوشمزه

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
سحري بپزيم؛ طرز تهيه خرما پلوي اهوازي خوشمزه

سرآشپز پاپيون/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه خرما پلو را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم:

خرما
۱ ليوان
شير
۲ ليوان
برنج
۱ ليوان

کشمش
۱/۲ استکان
کره اب کرده
۱ استکان
زعفران
۱/۲ قاشق چاي خوري
نمک
به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا هسته خرما‌ها را گرفته و آن‌ها را در کره خوب سرخ کنيد تا براق شوند.

ظرفي مناسب انتخاب کنيد و برنج شسته شده و خيس خورده را به همراه نمک، زعفران و شير مخلوط کرده و اجازه دهيد با حرارت زياد بپزند.

برنج که آماده دم کشيدن شد کشمش را به آن اضافه کرده و برنج را دم بيندازيد.


در ظرفي مناسب مقداري گوشت چرخکرده را با نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهيد و به صورت خرما در دست حالت داده و در روغن بسيار داغ يا کره خوب سرخ کنيد حالا گوشت‌هاي سرخ کرده را لاي خرما قرار دهيد و در مراحل آخر پخت برنج روي آن قرار داده و مجددا دم کني را روي برنج بگذاريد و اجازه دهيد غذاي شما دم بکشد.

ساير نکات:
ميتوانيد به جاي گوشت چرخکرده از گردو در بين خرما‌ها استفاده کنيد البته بايد آن را از شب قبل در آب و شکر خيس کنيد تا نرم شود.

سعي کنيد خرما‌هاي سفت و بزرگي را براي اين غذا در نظر بگيريد.

خرما پلو غذاي بسيار معروف اهوازي است اين غذا سرشار از انرژي بوده و طعم خوشايندي دارد.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar