سحري بپزيم؛ طرز تهيه خرما پلوي اهوازي خوشمزه
سرآشپز پاپيون/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه خرما پلو را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
خرما
۱ ليوان
شير
۲ ليوان
برنج
۱ ليوان
کشمش
۱/۲ استکان
کره اب کرده
۱ استکان
زعفران
۱/۲ قاشق چاي خوري
نمک
به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا هسته خرماها را گرفته و آنها را در کره خوب سرخ کنيد تا براق شوند.
ظرفي مناسب انتخاب کنيد و برنج شسته شده و خيس خورده را به همراه نمک، زعفران و شير مخلوط کرده و اجازه دهيد با حرارت زياد بپزند.
برنج که آماده دم کشيدن شد کشمش را به آن اضافه کرده و برنج را دم بيندازيد.
در ظرفي مناسب مقداري گوشت چرخکرده را با نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهيد و به صورت خرما در دست حالت داده و در روغن بسيار داغ يا کره خوب سرخ کنيد حالا گوشتهاي سرخ کرده را لاي خرما قرار دهيد و در مراحل آخر پخت برنج روي آن قرار داده و مجددا دم کني را روي برنج بگذاريد و اجازه دهيد غذاي شما دم بکشد.
ساير نکات:
ميتوانيد به جاي گوشت چرخکرده از گردو در بين خرماها استفاده کنيد البته بايد آن را از شب قبل در آب و شکر خيس کنيد تا نرم شود.
سعي کنيد خرماهاي سفت و بزرگي را براي اين غذا در نظر بگيريد.
خرما پلو غذاي بسيار معروف اهوازي است اين غذا سرشار از انرژي بوده و طعم خوشايندي دارد.