رول مرغ سوخاري خوشمزه و مخصوص با پنير پيتزا
چي شي/ اين غذا به عنوان فينگر فود و يا ميان وعده قابل استفاده است. اين غذا از گوشت چرخ کرده مرغ و سبزيجات پخته و پنير پيتزا تهيه مي شود که علاوه بر ظاهر زيبايي که دارد، بسيار خوشمزه و مقوي و مفيد است. مي توان مرغ ها را تا مرحله قبل از سرخ کردن آماده نمود و در فريزر نگه داشت. و موفع مهماني ها از آن استفاده کرد. از اين رو غذاي شيکي است که سريع آماده مي شود. اين غذا را در کنار انواع سس و ماست مي توان سرو نمود.
مواد لازم براي ۴ نفر
سينه مرغ۱ عدد
پياز۱ عدد کوچک
سير۴ حبه
نمک۲ قاشق چاي خوري
فلفل و ادويه به ميزان لازم
آرد سوخاري ۱ قاشق غذا خوري
مواد مياني
هويج۱ عدد متوسط
فلفل دلمه اي نصف ۱ عدد
ذرت و قارچ به مقدار لازم
پنير پيتزا به مقدار لازم
مواد لازم براي سرخ کردن
آرد سفيد به مقدار لازم
تخم مرغ۱ عدد
شير۲ قاشق غذا خوري
سس کچاپ۱ قاشق غذا خوري
آرد سوخاري نارنجي به مقدار لازم
روغن سرخ کردني به مقدار لازم
طرز تهيه رول مرغ سوخاري
مرحله اول
براي تهيه رول مرغ خوشمزه به صورت سوخاري در ابتداي کار، مواد مياني را تهيه مي کنيم. براي اين کار، قارچ را شسته و به صورت ريز خرد مي کنيم و درون يک تابه با کمي روغن سرخ مي کنيم تا آب آن کشيده شود و تفت بخورد.
مرحله دوم
در اين مرحله فلفل دلمه اي را هم ريز خرد کرده و درون تابه تفت مي دهيم. در ادامه يک قابلمه با کمي آب روي حرارت قرار مي دهيم. حالا ذرت را درون آن مي پزيم. در ادامه هويج هم جدا گانه پخته و به صورت مکعبي خرد مي کنيم.
مرحله سوم
در اين مرحله يک کاسه برداشته و فلفل دلمه اي تفت داده شده و قارچ و ذرت و هويج را با هم مخلوط مي کنيم. براي مواد رول، سينه مرغ را خرد کرده و درون غذا ساز مي ريزيم. پياز را شسته و پوست مي کنيم و به آن اضافه مي کنيم.
مرحله چهارم
سير و نمک و فلفل و ادويه را به آن اضافه کرده و با غذا ساز پوره مي کنيم. پوره را درون يک کاسه ريخته و پودر سوخاري را به آن اضافه مي کنيم. مواد به دست آمده را به ۴ قسمت مساوي تقسيم مي کنيم. يک پلاستيک يا سلفون پهن مي کنيم.
مرحله پنجم
سپس هر قسمت را روي سلفون باز مي کنيم. به طوري که يک مستطيل به دست آيد. نه خيلي نازک و نه خيلي کلفت باشد تا پخته شود. روي آن را با سبزيجات پخته و پنير پيتزا پر مي کنيم و به آرامي آن را با کمک سلفون رول مي کنيم.
مرحله ششم
سپس درون يک ظرف گذاشته و هر ۴ رول را درون يخچال به مدت ۱ ساعت استراحت مي دهيم تا به خوبي منسجم شوند. در ادامه بعد از گذشت يک ساعت رول ها را از يخچال بيرون مي آوريم. حالا يک کاسه مناسب انتخاب مي کنيم.
مرحله هفتم
سپس يک تخم مرغ و کمي شير و سس کچاپ را با چنگال مخلوط مي کنيم تا از لختگي خارج شود. سپس سلفون روي رول ها را باز کرده، اول درون آرد مي غلتانيم. سپس به مخلوط تخم مرغ آغشته مي کنيم. در آخر درون پودر سوخاري نارنجي مي غلتانيم.
مرحله هشتم
يک تابه عميق برداشته و روغن داخل آن مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا روغن داغ شود. رول ها را به روغن اضافه کرده و به آرامي سرخ مي کنيم. نياز به سرخ کردن زياد نيست. اگر زياد سرخ شود، گوشت مرغ سفت مي شود.
مرحله نهم
وقتي رول ها برشته شد، از روغن خارج کرده و روي حوله کاغذي قرار مي دهيم تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس به اندازه دو سانت به صورت مورب رول ها را برش مي دهيم و در ظرف مناسب مي چينيم و با انواع سس سرو مي کنيم.