نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه خوراک لوبيا چيتي ساده و خوشمزه رستوراني با قارچ

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه خوراک لوبيا چيتي ساده و خوشمزه رستوراني با قارچ

چي شي/ خوراک لوبيا چيتي يکي از محبوب ترين غذاهاي فوري ميان مردم جهان است که بيشتر به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار مي گيرد. محبوبيت خوراک لوبيا چيتي به حدي زياد است که به عنوان يکي از پر مصرف ترين غذاهاي کنسروي شناخته مي شود. علاوه بر اين از خوراک لوبيا چيتي در صبحانه انگليسي که يکي از پر طرفدارترين صبحانه هاي رستوراني مي باشد نيز استفاده مي شود.

مواد لازم براي ۴ نفر
لوبيا چيتي۲ ليوان
قارچ۶ عدد بزرگ
پياز۱ عدد بزرگ
سير۲ حبه
سيب زميني۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگي۱ عدد
رب گوجه فرنگي۲ قاشق غذاخوري
آبليمو۱ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياهبه اندازه کافي
زردچوبه و روغنبه اندازه کافي
طرز تهيه خوراک لوبيا چيتي 
مرحله اول
براي تهيه خوراک خوشمزه لوبيا ابتدا لوبيا چيتي ها را در کاسه اي بزرگ مي ريزيم و روي آن آب مي ريزيم و به مدت ۶ ساعت اجازه مي دهيم تا خوب خيس بخورند و در اين مدت ۲ مرتبه آب آن را تعويض مي کنيم تا نفخ لوبياها از بين برود. پياز را پوست مي گيريم.
 
مرحله دوم
سپس آنرا مي شوييم روي تخته آشپزخانه نگيني خرد مي کنيم و داخل تابه اي روغن مي ريزيم و روي حرارت کم قرار مي دهيم تا داغ شود و پيازها را داخل تابه مي ريزيم و تفت مي دهيم و صبر مي کنيم تا طلايي شوند.
طرز تهيه خوراک لوبيا چيتي

سپس پيازهاي سرخ شده را در بشقابي مي ريزيم و سيرها را پوست مي گيريم و مي شوييم و خرد مي کنيم و داخل تابه مي ريزيم و تفت مي دهيم تا سرخ شوند.گوجه فرنگي را مي شوييم و روي تخته آشپزخانه خرد مي کنيم و به سير اضافه مي کنيم.

مرحله چهارم
حالا مداوم تفت مي دهيم تا آب گوجه فرنگي تبخير شود و بعد رب گوجه فرنگي را اضافه مي کنيم و لوبيا چيتي ها را در آبکش مي ريزيم و مي شوييم و داخل تابه مي ريزيم و همگي مواد را تفت مي دهيم و ۵ ليوان آب به مواد اضافه مي کنيم.

مرحله پنجم
(اگر تابه کوچک است مي توانيد مواد را به قابلمه اي منتقل کنيد) درب قابلمه را مي گذاريم و ابتدا حرارت را زياد مي کنيم تا آب درون قابلمه بجوش بيايد و سپس حرارت را ملايم مي کنيم تا به مدت ۳ ساعت خوب لوبياها مغز پخت شود.
 
طرز تهيه خوراک لوبيا چيتي

سپس در زمان پخت مخلوط لوبيا چيتي،سيب زميني را پوست مي گيريم و مي شوييم و روي تخته آشپزخانه مکعبي کوچک خرد مي کنيم.داخل تابه اي روغن مي ريزيم و روي حرارت کم قرار مي دهيم تا داغ شود و آنوقت سيب زميني ها را داخل تابه مي ريزيم.
 
مرحله هفتم
حالا مداوم تفت مي دهيم تا کمي نرم و پخته شوند ( نميخواهيم سرخ شوند ) و از روي حرارت تابه را بر مي داريم و کنار مي گذاريم.قارچ ها را با دستمال نمدار تميز مي کنيم و خوب ساقه هاي آن ها را مي شوييم و روي تخته آشپزخانه آن ها را خرد مي کنيم.
 
مرحله هشتم
(اگر تمايل داريد در خوراک قارچ ها مشخص باشند کمي درشت خرد کنيد)و کنار مي گذاريم. پس از اينکه از مدت زمان پخت لوبياها ۲ ساعت گذشت سيب زميني هاي نيم پز را همراه با پيازداغ و قارچ هاي خرد شده به مخلوط لوبيا چيتي اضافه مي کنيم.
 
طرز تهيه خوراک لوبيا چيتي
در مرحله آخر فلفل سياه، زردچوبه و کمي نمک را روي مواد مي پاشيم و درب قابلمه را مي گذاريم تا ۱ ساعت ديگر خوراک بپزد و پخت لوبيا چيتي موجود در خوراک کامل شود. در آخر پخت خوراک لوبيا چيتي که کاملا جا افتاده بود آبليمو را اضافه مي کنيم.

مرحله دهم
در آخر نمک و فلفل غذا را اندازه مي کنيم و در صورت نياز مقدار نمک و فلفل سياه اضافه مي کنيم. پس از آماده شدن خوراک،آنرا از روي حرارت بر مي داريم و در نظر مورد نظر مي کشيم و به همراه نان بربري يا نان سنگک تازه سرو مي کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره