طرز تهيه سوپ ورميشل خوشمزه و مجلسي به روش رستوراني

چي شي/ سوپ ورميشل يا سوپ رشته فرنگي يکي از انواع سوپ هاي بسيار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهاي متنوعي تهيه مي شود. اين سوپ خوشمزه هم به صورت مجلسي براي پيش غذا تهيه مي شود، هم مانند سوپ هايي مثل سوپ مرغ براي درمان سرماخوردگي و تقويت بدن استفاده مي شود. در تهيه اين سوپ دست ما کاملا باز است و مي توانيم از انواع مواد غذايي استفاده کنيم، مثلا در اين دستور ما از گوشت مرغ استفاده کرده ايم که مي توانيم آنرا با گوشت چرخ کرده جايگزين کنيم، يا اينکه کلا گوشت مرغ را هم حذف کنيم و سوپ را به صورت کاملا گياهي درست کنيم.
مواد لازم براي ۴ نفر
سينه مرغ۲۵۰ گرم
رشته ورميشل۱ پيمانه
رب گوجه فرنگي۱ قاشق غذاخوري
پياز۱ عدد
هويج۲ عدد
گوجه فرنگي۱ عدد
جعفري۱ قاشق غذاخوري
ليمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سياه به اندازه کافي
زردچوبه و روغن به اندازه کافي
طرز تهيه سوپ ورميشل
مرحله اول
براي تهيه سوپ ورميشل خوشمزه و مجلسي ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ ليوان آب و مقداري زردچوبه داخل يک قابلمه کوچک مي ريزيم و روي حرارت متوسط قرار مي دهيم تا آب به جوش بيايد و گوشت مرغ تقريبا نيمپز شود.
مرحله دوم
در اين مرحله پس از گذشت ۵ دقيقه قابلمه را از روي حرارت بر مي داريم و گوشت مرغ را از آن خارج کرده و کنار مي گذاريم. در ادامه پياز را به صورت نگيني ريز خرد مي کنيم و داخل قابلمه اي که براي پخت سوپ در نظر گرفته ايم مي ريزيم.
مرحله سوم
حالا کمي روغن اضافه مي کنيم و قابلمه را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و خوب تفت مي دهيم تا پياز نرم و شفاف شود. توجه داشته باشيد که نبايد روغن زيادي براي سرخ کردن پياز استفاده کنيم چون باعث چرب شدن سوپ مي شود.
مرحله چهارم
پس از اينکه پياز شفاف شد مقداري زردچوبه و فلفل سياه به ان اضافه مي کنيم و تفت دادن را تا زماني که پياز با ادويه ها يکدست شود ادامه مي دهيم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت ريش ريش يا نگيني ريز خرد مي کنيم و به قابلمه اضافه مي کنيم.
مرحله پنجم
يکي دو دقيقه مرغ را تفت مي دهيم سپس رب گوجه فرنگي را اضافه مي کنيم و خوب تفت مي دهيم تا طعم و بوي خامي رب گوجه فرنگي گرفته شود. در ادامه ۴ ليوان آب جوش به قابلمه اضافه مي کنيم و حرارت زير قابلمه را ملايم مي کنيم.
مرحله ششم
پس از گذشت ۲۰ دقيقه پوست گوجه فرنگي را مي گيريم و انرا رنده مي کنيم سپس به همراه هويج نگيني شده به قابلمه سوپ اضافه مي کنيم. پس از گذشت ۱۵ دقيقه از اضافه کردن گوجه فرنگي نوبت سيب زميني است.
مرحله هفتم
ابتدا سيب زميني را به سليقه خود به صورت نگيني يا خلالي خرد مي کنيم و به خوبي با آب سرد مي شوييم تا نشاسته اضافي آن از بين برود، سپس به سوپ اضافه مي کنيم. در ادامه طعم سوپ را مي چشيم.
مرحله هشتم
سپس مقداري نمک و فلفل سياه اضافه مي کنيم و در آخر رشته ورميشل را خرد کرده و به سوپ مي افزاييم. پس از اضافه کردن رشته حدود ۲۰ دقيقه صبر مي کنيم تا سوپ جا بيفتد سپس در ظرف مورد نظر مي کشيم و سرو مي کنيم.
در صورتي که مي خواهيد سوپ ورميشل را بدون مرغ درست کنيد کافيست که گوشت مرغ و مراحل مرتبط با آن را حذف از دستور حذف کنيد. در صورت تمايل مي توانيد از قارچ ورقه اي شده به جاي گوشت مرغ در سوپ خود استفاده کنيد.
جلوگيري از سفت شدن سوپ ورميشل
سوپ ورميشل به دليل استفاده از رشته ورميشل درااي لعاب بسيار زياد مي باشد و به همين دليل بايد چند نکته را رعايت کنيم تا سوپ هنگام سرو سفت نشود. اولين نکته اين است که مراقب باشيم بيش از حد رشته به سوپ اضافه نکنيم.
نکته ديگر اينکه بايد رشته را حدودا ۲۰ دقيقه قبل از سرو اضافه کنيم، چون اگر رشته مدت طولاني درون سوپ بماند، آنرا سفت مي کند. نکته پاياني هم اين است که بايد سوپ را به صورت داغ سرو کنيم، چون اين سوپ اگر سرد شود، کمي سفت تر مي شود.