صبحانه/ روش تهيه ۴ نوع صبحانه سريع و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ اکثر غذاهايي که براي صبحانه در ايران مصرف ميشود معمولا محدود است و همين امر تمايل به خوردن صبحانه را کاهش ميدهد. براي اينکه ميل به خوردن صبحانه را در خود تقويت کنيد چند راه داريد. مثلا اينکه شبها سبکتر شام بخوريد تا صبح روز بعد گرسنه از خواب بيدار شويد. اما يکي از راههاي خوب ديگر ايجاد تنوع در وعده غذايي صبح است.اين ۴ خوراکي خوشمزه و سريع براي صبحانه مناسب و مفيد هستند.
طرز تهيه صبحانه فريتاتا با سبزيجات
مواد لازم:
۶ عدد تخم مرغ
۳ عدد فلفل دلمهاي
۱ عدد پياز
۲۰۰ گرم کلم بروکلي
۲۰۰ گرم لوبيا سبز
۱/۴ ليمو
۵۰ ميلي ليتر روغن زيتون
۲ حبه سير
۵۰ گرم کره
نمک، فلفل سياه و سفيد و ادويه جات ترش
طرز تهيه:
تخم مرغ را با نمک و ادويه مخلوط کنيد و هم بزنيد.
کلم بروکلي را به گلهاي کوچک تقسيم کنيد. فلفل را بشوييد و به نوارهاي نازک تبديل کنيد. پياز را به شکل نيمه ماه ببريد.
سير را برش دهيد و با آب ليمو و روغن زيتون مخلوط کنيد.
پياز را تا زماني که نرم شود با کره سرخ کنيد. کلم بروکلي را به آن اضافه کنيد و يک دقيقه ديگر آن را سرخ کنيد. فلفل و لوبيا سبز را به ظرف اضافه کنيد و همه چيز را براي يک دقيقه سرخ کنيد. سپس سير افزوده شود و ۳۰ ثانيه بعد، تخم مرغ را اضافه کنيد.
زماني که تخم مرغ کمي سفت شد، فريتاتا را در فر که از قبل روشن کرده ايد قرار دهيد و آن را هفت تا ده دقيقه در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد بپزيد. قبل از خوردن، نمک و فلفل را به همراه سبزي خرد شده روي آن بريزيد
کلوچه پنير و مرغ
مواد لازم:
۲ عدد سينه مرغ
۱ فنجان پنير رنده شده
۱/۲ فنجان آرد
۱/۲ فنجان شير
۲ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوري خامه ترش
ادويه جات و سبزي
طرز تهيه:
پنير، شير، تخم مرغ، خامه ترش و ادويه جات را هم مخلوط کنيد.
سينه مرغ را تا جايي که نرم شود در آب بجوشانيد و گوشت آن را به شکل تکههاي مکعبي خرد کنيد.
مرغ و سبزي خرد شده را به خمير اضافه کنيد. کاملا مواد را با هم مخلوط کنيد.
فر را از قبل با دماي ۱۸۰ درجه گرم کنيد. قالب را با مخلوط پر کنيد و در فر قرار دهيد. مدت پخت کلوچه ۱۵ دقيقه ميباشد.
پنکيک پنير با موز و عسل
مواد لازم:
۲۰۰ گرم پنير خامهاي
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد موز
۳ قاشق غذاخوري آرد
وانيل
۳ قاشق غذاخوري روغن
۲ قاشق غذاخوري شکر
نمک
عسل
طرز تهيه:
پنير، موز، تخم مرغ، وانيل و شکر را در مخلوط کن بريزيد تا زماني که به يک خمير نرم تبديل شود آن را هم بزنيد.
۱ قاشق غذاخوري آرد به آن اضافه کرده و مخلوط کنيد. سپس بقيه آرد را هم در آن بريزيد تا خمير کمي سفت شود.
روغن را در تابه گرم کنيد و خمير را با يک قاشق غذا خوري در آن قرار دهيد تا پنککهاي کوچک بپزد.
هر دو طرف پنکيک را براي دو تا سه دقيقه سرخ کنيد.
پنکيکهاي پخته را با برشهاي عسل و موز تزئين کنيد.
پيتا مرغ و سبزيجات
مواد لازم:
۴ نان پيتا نازک
۱ هويج متوسط
۲ خيار کوچک
فيله مرغ
نمک و فلفل
۱/۲ قاشق چاي خوري فلفل قرمز
۱ فلفل دلمهاي متوسط
۱۰۰ گرم کاهو
خامه ترش يا هر سسي که دوست داريد
طرز تهيه:
هويج را رنده کنيد يا آن را به شکل نوارهاي باريک برش دهيد. خيار را نيز به شکل نوارهاي باريک ببريد.
فيله مرغ را به شکل مکعب خرد کنيد.
يک قاشق غذاخوري روغن را در يک تابه بريزيد تا گرم شود. سپس هر طرف مرغ را براي پنج تا هفت دقيقه سرخ کنيد. آنها را در يک کاسه قرار داده و براي گرم نگه داشتن آنها روي ظرف يک درپوش بگذاريد.
فلفل دلمهاي را داخل يک تابه قرار داده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد. مواد را هم بزنيد و تا زماني که نرم و ترد شود آن را سرخ کنيد.
نان پيتا را با روغن چرب کنيد و تمام مواد را در آن قرار دهيد و دو سانتي متر از لبه نان را خالي بگذاريد. سپس اين لبه را به سمت داخل بپيچانيد جوري که مواد پوشانده شود.
حال نان را يک رول کرده و فورا آن سرو کنيد.