ترفندهايي براي تهيه ساندويچ خانگي خوشمزه
خراسان/ براي تهيه ساندويچ هاي خوشمزه خانگي نکات زير را رعايت کنيد
افزايش کيفيت نان
نانهاي متنوع و نانهايي را که کيفيت دارند و تا چند روز هم سالم ميمانند،تهيه کنيد. بهتر است با شناسايي مراکز عرضه نان تازه، نان با کيفيت و مناسبي را براي ساندويچهايتان سفارش دهيد يا در منزل تهيه کنيد. قرار گرفتن مرغ يا گوشت در کنار نان سبوس دار يا نان داراي سبزيجات طعم خيلي خوبي را ايجاد ميکند و اگر اين تغيير را در تهيه ساندويچهايتان وارد کنيد، ساندويچ شما خوشمزه تر ميشود .
تغيير کيفيت مواد
مجبور نيستيد محتويات ساندويچ را تغيير دهيد. به جاي آن سعي کنيد کيفيت مواد تشکيل دهنده را ارتقا دهيد.
گرم بودن ساندويچ
خوردن ساندويچي که همچنان گرم است محبوبيت دارد. اگر ساندويچ سرد شود و به نوعي از دهان بيفتد ديگر خوردن آن لذت ندارد. مثلا اگر پنير داشته باشد، با سرد شدن آن، کيفيت ساندويچ افت ميکند.
نکات
1- ساندويچ بزرگ خوب است اما اگر براي خوردن آن به دردسر ميافتيد آن را به قطعات کوچک تقسيم کنيد.
2- کرهاي که براي ساندويچ مصرف ميشود بايد با چنگال زده شود و نرم و يکنواخت باشد. بايد دقت کنيد هنگاميکه مواد روي نانها ماليده ميشود اطراف نانها را آغشته نکند.
3- ساندويچ ها را ميتوان به عنوان غذاي خانگي يا ميان وعده با انواع مختلفي از مواد غذايي تهيه کرد. با توجه به مواد غذايي که در منزل داريد
مي توانيد ساندويچ تن ماهي يا ساندويچ مرغ و تخم مرغ تهيه و از ادويه هايي مانند نمک و فلفل هم در آن استفاده کنيد.
4- در صورت تمايل مي توانيد از ورقه هاي خيارشور و گوجه فرنگي روي اين ساندويچ استفاده کنيد که طعم آن بهتر شود.
5- در کنار ساندويچ ها مي توانيد از سبزي ،زيتون و مواد مغذي ديگري که براي بدن مفيد است هم استفاده کنيد.