نحوه درست کردن «رول رزماري»؛ يک پيشنهاد عالي براي شام

کتاب کاله/ رول رزماري را ميتوانيد به عنوان يک شام ساده و سبک يا حتي پيش غذا سرو کنيد. اين رول به خاطر وجود رزماري عطري فوقالعاده دارد و براي بدن بسيار مفيد است. براي مثال تقويت حافظه، تقويت دستگاه ايمني، سم زدايي بدن و محافظت در برابر عفونتهاي باکتريايي از خواص بينظير گياه رزماري هستند. در اين روزها که به خاطر کرونا بايد سيستم ايمني بدنمان را تقويت کنيم و از بيماريهاي عفوني در امان باشيم، رزماري يکي از گياهان تاثيرگذار است که ميتوانيد آن را در رژيم غذايي روزانهتان قرار دهيد. اگر به دنبال اين هستيد که شام چي بپزيد و يک شام ساده براي امشبتان ميخواهيد اين رول خوشمزه را ميتوانيد تهيه کنيد و همراه با سس کچاپ و يا حتي در کنار خوراک و بعضي از غذاهاي خود سرو کنيد. در ادامه با ما همراه باشيد تا طرز تهيه رول رزماري را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه يک شام ساده و سبک؛ رول رزماري
مخمر هفت گرم
آب گرم (۱۱۰ درجه تا ۱۱۵ درجه) يکچهارم فنجان
آرد نان سه فنجان
شکر دو قاشق غذاخوري
نمک سهچهارم قاشق چايخوري
رزماري تازه (خرد شده) يک قاشق غذاخوري
شير کم چرب يک فنجان
تخم مرغ بزرگ يک عدد
روغن کانولا يا روغن معمولي يکچهارم تا يکسوم فنجان
زرده تخم يک عدد
طرز تهيه يک شام ساده و سبک؛ رول رزماري
اين طرز تهيه يک شام ساده و سبک است که شما ميتوانيد آن را تنها در چند مرحله آماده و در کنار يک خوراک خوشمزه مانند خوراک قفقازي يا خوراک مرغ مراکشي نوش جان کنيد. براي تهيه رول رزماري ابتدا بايد داخل يک کاسه کوچک مخمر را داخل آب گرم حل کنيد. آرد نان، شکر، دو قاشق چايخوري رزماري و نمک را داخل غذاساز بريزيد و خوب مخلوط کنيد. سپس شير گرم، تخم مرغ و مخمر را داخل غذاساز بريزيد و چند بار پالس بزنيد تا مواد کاملا مخلوط شوند.
در حين مخلوط شدن مواد در غذاساز، روغن کانولا را به مواد اضافه کنيد تا زماني که حالت خميري شکل به خود بگيرد پالس بزنيد. حدودا بايد دو دقيقه مواد را همراه روغن داخل غذاساز هم بزنيد تا خمير خوب ورز پيدا کرده و نرم شود.
داخل يک کاسه تميز مقداري روغن بريزيد و ديوارههاي ظرف را با روغن چرب کنيد. خمير را داخل کاسه قرار دهيد و کمي ان را بچرخانيد تا سطح آن چرب شود. روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و حدود يک ساعت در جاي گرم قرار دهيد تا خمير پف کرده و حجمش دو برابر شود.
بعد از يک ساعت خمير را از ظرف خارج کرده و يک مشت کنيد. سطح کارتان را کمي آردپاشي کنيد و خمير را روي آن به ۱۲ گلوله مساوي تقسيم کنيد. هر توپ خميري را به صورت استوانههاي باريک دربياوريد و رشته خمير را به صورت حلزوني بپيچيد. ۱۱ گلوله خميري ديگر هم به صورت حلزوني شکل دهيد.
روي قالب فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و روي آن را چرب کنيد. رولهاي رزماري را با فاصله از هم بچينيد و حدود نيم ساعت داخل فر قرار دهيد تا حجمشان دو برابر شده و خوب بپزند. پس از گذشت ۴۰ دقيقه سيني را از فر خار ج کرده و با قلمو روي رولها را به زرده و شير آغشته کنيد و رزماري باقيمانده را روي آنها بپاشيد. سپس براي هشت دقيقه ديگر رولها را داخل فر قرار دهيد تا روي آنها طلايي رنگ شود. پس از هشت دقيقه سيني را از فر بيرون آورده و رولهاي رزماري را روي قفسه سيمي مخصوص قرار دهيد تا خنک شوند. شام ساده و سبک شما آماده سرو است؛ نوش جان!