نماد آخرین خبر

جایگزین بکینگ پودر در پخت کیک

منبع
بيتوته
بروزرسانی
جایگزین بکینگ پودر در پخت کیک

بیتوته/  اگر میخواید بدانید که چطور کیک بدون بکینگ پودر یا کیک بدون جوش شیرین تهیه کنید می توانید از مواد زیر برای پف کردن کیک استفاده نمایید. 
بکینگ پودر ترکیب جوش شیرین ( باز ) + کرم تارتار ( اسید ) + نشاسته ذرت است که با ترکیب اسید و باز موجود در آن با مواد موجود در کیک باعث تولید گاز و ایجاد حباب و پف در کیک می شود. 
در صورتی که بکینگ پودر در دسترس ندارید میتوانید از مواد زیر به عنوان جایگزین استفاده کنید. 

• جوش شیرین با سرکه یا آبلیمو : به جای هر 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر ( 5 گرم ) می توانید یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین ( 1 گرم ) با نصف قاشق چایخوری سرکه یا آبلیمو ( 2.5 گرم ) استفاده کنید. 

• جوش شیرین با پودر تارتار : پودر تارتار یک ماده اسیدی است که حاوی هیدروژن پتاسیم است و معمولا برای تثبیت پف سفیده تخم مرغ استفاده می شود یا در شربت ها برای جلوگیری از شکرک زدن مورد استفاده قرار می گیرد.  می توانید به جای 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر از ترکیب یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین ( 1 گرم ) و یک دوم قاشق چایخوری پودر تارتار ( 2 گرم ) استفاده کنید. 

• جوش شیرین با باترمیلک : باترمیلک یک فراورده لبنی ترش مزه با خاصیت اسیدی است که برای بهتر شدن بافت کیک از آن استفاده می شود. به جای هر 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر می توانید از یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف فنجان باترمیلک ( 60 گرم ) استفاده کنید. 
در صورتی که می خواهید از باترمیلک در ترکیب کیک استفاده کنید با ید به همان مقدار از شیر یا آب موجود در دستور کیک کم کنید. 

• جوش شیرین با ماست : ماست هم مثل باترمیلک خاصیت اسیدی دارد و در ترکیب با جوش شیرین باعث ایجاد حباب های هوا و پف کردن کیک می شود. به جای هر 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر از یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف فنجان ماست ( 60 گرم ) استفاده نمایید. 
برای اضافه کرده ماست هم باید از مایعات موجود در دستور پخت کم کنید. 

• جوش شیرین با شیر ترش : شیر ترش را می توانید به عنوان جایگزین باترمیلک استفاده کنید برای تهیه شیر ترش یک لیوان شیر جوشیده را با 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو مخلوط کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا ببرد. 
می تونید هر 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر را با یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف فنجان شیر ترش ( 60 گرم ) جایگزین کنید. از مقدار مایعات دستور کیک باید به همین اندازه کم شود. 
این ترکیب می توانید در دستور پخت کیک هایی که از شیر برای ترکیبشان استفاده شده است ، بهترین انتخاب است. 

• هم زدن سفیده تخم مرغ : یکی از بهترین ترفندها برای تهیه کیک بدون بکینگ پودر هم زدن سفیده تخم مرغ و فرم دادن به آن است که باعث می شود هوای زیادی بین بافت کیک برود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره