9
2
3K
آخرین خبر/ چیزایی که لازم داریم:
۳ تا تخم مرغ
۲/۳ پیمانه شکر
۱ قاشق چای خوری پودر هل
۱/۲ پیمانه ماست
۱/۲ پیمانه روغن
۱ پیمانه و نیم آرد قنادی
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای سس توتفرنگی:
۱ پیمانه توتفرنگی خورد شده
۱/۲ پیمانه شکر
۱ قاشق نشاسته ذرت
برای اینکه توتفرنگیا داخل کیک غرق نشه،غلظت مواد باید زیاد باشه به خاطر همین از ماست استفاده میکنیم و نمیتونیم با شیر جایگزینش کنیم.
برای روی کیک از اسلایسای نازک توتفرنگی استفاده میکنیم که سنگین نباشه.
با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه میزاریم بپزه.