نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طعم تابستون رو با کیک توت فرنگی تجربه کن!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ چیزایی که لازم داریم:

۳ تا تخم مرغ 
۲/۳ پیمانه شکر
۱ قاشق چای خوری پودر هل
۱/۲ پیمانه ماست 

۱/۲ پیمانه روغن
۱ پیمانه و نیم آرد قنادی 
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر

برای سس توتفرنگی:

۱ پیمانه توتفرنگی خورد شده
۱/۲ پیمانه شکر
۱ قاشق نشاسته ذرت 

برای اینکه توتفرنگیا داخل کیک غرق نشه،غلظت مواد باید زیاد باشه به خاطر همین از ماست استفاده میکنیم و نمیتونیم با شیر جایگزینش کنیم.
برای روی کیک از اسلایسای نازک توتفرنگی استفاده میکنیم که سنگین نباشه.
با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه میزاریم بپزه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره