آموزش تهیه کیک شیر بدون فر
آخرین خبر/ مواد لازم کیک شیر بدون فر
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ و ¼ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۲ و ¼ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پودر هل ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم گاناش
خامه صبحانه ۱۳۰ گرم
شکلات کاکائویی تخته ای ۱۰۰ گرم
شکلات سفید تخته ای ۳۰ گرم
طرز تهیه کیک شیر بدون فر
مرحله اول
برای تهیه کیک شیر بدون فر ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر، وانیل و پودر هل درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود.
مرحله دوم
حالا شیر را به همراه کره درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا کره درون شیر حل شود. توجه داشته باشید نیازی به جوش آمدن مخلوط شیر و کره نیست.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که شیر و کره کاملا مخلوط شدند، از روی حرارت بر می داریم، سپس شیر گرم را کم کم و به آرامی درون کاسه مخلوط تخم مرغ می ریزیم و مدام با همزن برقی مخلوط می کنیم تا شیر با مواد ترکیب و یکدست شود.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید مخلوط شیر و کره را به آرامی درون مخلوط تخم مرغ اضافه کنید به این منظور که اضافه کردن یکباره مخلوط شیر و کره باعث می شود تخم مرغ ها پخته شوند. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم، سپس درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد و بکینگ پودر را طی ۳ مرحله درون مخلوط تخم مرغ و شیر می ریزیم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن یک کاتر یا ۳ پایه قرار می دهیم. حالا روی حرارت متوسط شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم قابلمه به مدت ۱۵ دقیقه بماند روی حرارت بماند تا کاملا گرم شود. در ادامه کف و دیواره های قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
مرحله هشتم
در این مرحله قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب ها و هوای اضافی درون مایه کیک از بین برود. در ادامه درب قابلمه را بر می داریم، سپس قالب را درون قابلمه روی کاتر یا ۳ پایه قرار می دهیم و درب قابلمه را می بندیم.
مرحله نهم
حالا اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون قابلمه بماند تا کاملا بپزد. پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم به این منظور که خلال دندان یا سیخ چوبی را درون کیک فرو می بریم و خارج می کنیم.
منبع: چی شی