نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه دسر دو لایه مجلسی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ یک دسر دو لایه خوشمزه و مجلسی که خیلی راحت آماده میشه و نیازی به فر و همزن نداره. طعمش واقعا عالیه حتما یک بار امتحانش کنین.
مواد لازم تقریبا برای ۸ نفر:
خامه صبحانه نصف پاکت (۱۰۰ گرم)
شکلات تخته ای خرد شده ۱۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته (۱۷۰ گرم حدودا)
‌پودر ژلاتین ۲ ق غ + نصف لیوان آب سرد

شیر ۱ لیوان
شکر ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
خامه صبحانه نصف پاکت (۱۰۰ گرم)
وانیل نوک ق چ

طرز تهیه:
بیسکوییت پتی بور رو با دست خرد کنید (پودر نشه) یا از بیسکوییت مینی پتی بور استفاده کنید. خامه رو روی بخار کتری بذارین، گرم که شد شکلات خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنین تا یکدست بشه، همونجوری داغ با بیسکوییت ترکیب کنین. داخل قالب چرب شده فشرده ش کنین یا داخل یه ظرف ساده مثل ظرف های پلاستیکی یه کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش فشرده کنید (این روش راحت تره) بذارین ۲۰ دقیقه تو فریزر یا یک ساعت تو یخچال و در همین حین لایه دوم رو آماده کنین. ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کنین، چند دقیقه که موند و اسفنجی شد بذارین روی بخار کتری تا کاملا روون شه. (روش بن ماری) 
شیر، شکر و پودر کاکائو رو روی حرارت ملایم بذارین تا یکدست شه، نباید بجوشه همین که گرم و یکدست شه کافیه. بعد خامه صبحانه رو که روی بخار کتری گرم کردین به همراه ژلاتین بن ماری شده و وانیل بهش اضافه کنین، هم بزنین و از روی حرارت بردارین. خامه سرد رو به مواد گرم اضافه نکنین چون میبُره. از داغی که افتاد بریزین روی لایه زیری دسر. بذارین ۴-۵ ساعت تو یخچال که کامل خودشو بگیره، بعد با چاقو دورشو آزاد کنین و از قالب خارجش کنین. اگه داخل ظرف پلاستیک انداختین دورشو با چاقو آزاد کنین، خیلی راحت از پلاستیک جدا میشه. به ابعاد داخواه برش بزنین و سرو کنین. اگه از این روش استفاده کنین حتی راحت تر از قالب جدا میشه. ‌
نوش جان♥️

‏sama.diy



به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره