نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

همه چیز درباره طبخ قیمه مجلسی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ جالبه بدانیم اسم خورش قیمه برگرفته از سایز برشها‌ی گوشت آن هست و این بار تصمیم گرفتیم با توجه به اینکه جایگاه خاصی توی آئین‌های مذهبی و فرهنگ نذری ما دارد، بهتون آموزش بدیم.
این آموزش رو از دست ندید و با ما همراه باشید.

مواد لازم:
- گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
- روغن زیتون ۴۰ میلی‌لیتر
- رزماری ۲ ساقه
- ساقه جعفری مقداری
- برگ بو ۴ عدد
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ‌خوری
- زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- لیمو عمانی ۵ عدد
- پیاز داغ ۱۰۰ گرم
- لپه ۱۵۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری

- زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری
- گل محمدی ۱ قاشق چایخوری

منبع: sanazsania
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره