1
0
701
آخرین خبر/ اردک محلی
مواد داخل شکم
پیاز :یک عدد متوسط
سیر:دو حبه
فلفل دلمه خرد شده:دو قاشق غذاخوری
هویج :نصف یک عدد متوسط
فلفل تند:کمی
شنبلیله خشک یا هر ادویه معروف شهرتون:یک قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه
آلو جنگلی یا هر آلویی که در دسترس بود:قابل حذفه
اناردون ترش تازه و خشک :یک لیوان(جایگزین زرشک)
همه رو مخلوط کنید
✅اردک خوب سرخ بشه
✅از آب نارنج تازه یا سیاه یا آبغوره استفاده کنید
✅دو لیوان و نصف آب بریزید تا خوب بپزه
✅اگر آب کشیده شد و نپخت دوباره آب گرم اضافه کنید
✅آخر کار نباید زیاد آب داشته باشه،آبش بسوزه روغن بمونه
از صفحهfahim_food1