نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

رازهای پخت «اردک محلی» خوش عطر و طعم

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ اردک محلی
مواد داخل شکم
پیاز :یک عدد متوسط
سیر:دو حبه
فلفل دلمه خرد شده:دو قاشق غذاخوری
هویج :نصف یک عدد متوسط

فلفل تند:کمی
شنبلیله خشک یا هر ادویه معروف شهرتون:یک قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه
آلو جنگلی یا هر آلویی که در دسترس بود:قابل حذفه
اناردون ترش تازه و خشک :یک لیوان(جایگزین زرشک)
همه رو مخلوط کنید

✅اردک خوب سرخ بشه

✅از آب نارنج تازه یا سیاه یا آبغوره استفاده کنید

✅دو لیوان و نصف آب بریزید تا خوب بپزه


✅اگر آب کشیده شد و نپخت دوباره آب گرم اضافه کنید

✅آخر کار نباید زیاد آب داشته باشه،آبش بسوزه روغن بمونه


از صفحهfahim_food1


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره