8
5
1.1K
خراسان/ مواد لازم
آرد گندم 50 گرم
آرد ذرت 60 گرم
نشاسته ذرت 60 گرم
ماست نصف لیوان
سرکه سفید یک سوم لیوان
نمک و فلفل و هرادویه دلخواه به میزان لازم
تخم مرغ دو عدد
روش تهیه
* اول سرکه و ماست را کامل مخلوط می کنیم و نشاسته ذرت را می ریزیم و هم می زنیم تا کاملا صاف و یک دست شود . در این مرحله آرد ذرت را اضافه و مخلوط می کنیم و در پایان آرد گندم و ادویه دلخواه را اضافه می کنیم.
* تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یک دست شود.
* در یک ظرف مناسب روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا داغ شود و مانند شیرینی پنجره ای سرخ می کنیم.
* بعد از سرخ شدن در آبکش می گذاریم تا روغن اضافه اش خارج شود.
(حتما برای تهیه باید از قالب نان پنجره ای استفاده کنید.)