قِلق های پخت «املت قهوه خانهای»
خراسان/ املتهای قهوهخانهای مزه متفاوت و شگفتانگیزی دارند که بیشتر ما نمیتوانیم در منزل مشابه آنرا درست کنیم، چون از ۲ قلق مهم برای پخت املت قهوهخانهای بیخبریم. در این مطلب فوت کوزهگری پخت این املتهای خوشمزه را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه :
1) در تابهای که ترجیحاً بهتر است از «روی» باشد روغن میریزیم تا داغ شود.
2) بعد از دو، سه دقیقه، دو قاشق رُب اضافه میکنیم. فراموش نکنید میخواهیم املت یکنفره را آموزش دهیم. بنابراین اگر برای تعداد بیشتری درست کردید نسبت مواد متفاوت میشود.
3) صبر میکنیم تا رُب حسابی تفت داده شود و رنگ باز کند؛ طوریکه کمابیش با روغن یکدست شود.
4) بعد از حدود سه دقیقه که رب تفت داده شد یک ته استکان آب به آن اضافه میکنیم. این اولین راز برای درست کردن املت قهوهخانهای است.
5) نمک، فلفل یا هر ادویهای را که مورد علاقه است اضافه می کنیم. بنا به سلیقه شما میشود آویشن یا کاری اضافه کرد اما بهیاد داشته باشید ادویه کلاسیک برای این املت همان فلفل سیاه ساده است.
6) کمی بعد تخممرغها را اضافه میکنیم. حالا نوبت فوت کوزهگری دوم است. در این مرحله باید اول سفیدهها را هم بزنیم. بعد زردهها.
نکته اول: میشود اول رب را در کمی آبجوش باز کرد تا موقع اضافه کردن به روغن به اطراف گاز نپاشد.
نکته دوم: این املت قهوهخانهای با مخلفات حدود 30 هزار تومان است. اما در کافیشاپها با اضافه کردن مقدار کمی پنیر پیتزا میشود 50 هزار تومان. شما چه مدلش را دوست دارید؟
نکته سوم: نان بربری تازه، خیارشور که اریب برش خورده، ریحان و پیاز با این املت یک ترکیب جادویی میشود.