فوت و فن تهیه دسر بیسکویتی خوشمزه در منزل

خراسان/ آماده باشید برای اینکه با هم طرز تهیه یک دسر خوشمزه را یاد بگیریم که برای همه اعضای خانواده، بهخصوص بچهها جذاب و دوستداشتنی است.
مواد لازم
بیسکویت پتیپور: 5 عدد
شیر: دو لیوان
شکر: 4 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
نسکافه گلد به میزان دلخواه
وانیل: کمی
خامه صبحانه: دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
1) ابتدا نشاسته ذرت را با کمی از شیر ترکیب کنید.
2) بعد بقیه شیر و نسکافه را هم بزنید و ترکیب نشاسته ذرت، شکر، پودر کاکائو و شیر را اضافه کنید، روی حرارت هم بزنید، در ادامه بیسکویت بریزید و با حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت برسد. حتما حرارت ملایم باشد تا بوی خامی گرفته شود.
3) دقت کنید بعد از خنک شدن دسر شما سفتتر میشود.
4) وقتی دسر را از روی حرارت برداشتید خامه صبحانه و وانیل را اضافه کنید حالا دسر خوشمزه شما آماده است.
نویسنده : فهیمه میرزائی| مدرس آشپزی