نماد آخرین خبر

"اسکمو" بستنی یخی ترش و جذاب گیلانی ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  پاشید همین الان درست کنید که سالم ترین خوشمزه ترین اسکمو دنیا منتظرتونه

من حدوداً یک کیلو از انواع میوه داشتم،که شما میتونید مثل من یا فقط با یه میوه مثلاً آلبالو درست کنید،بهش یه ق غ نمک و یک سوم ق غ گلپر زدم(اگه انقدر ترش دوست ندارین،میتونید یکم شکر هم بریزید،مقدار ترشی اسکمو به میوه هاتونم بستگی داره،مثلاً اخته و آلبالو خیلی ترش تر میکنه)به همراه نصف لیوان آب(اگه میوه هاتون خیلی آبداره همین نصف لیوانم نمیخواد،خود میوه آب میندازه)به مدت نیم ساعت پختم،در قابلمه هم نیمه باز باشه تا هم خوب میوه ها بپزه همم سر نره.
شما میتونید بعد پخت دونه ها به کمک ابکش جدا کنید و با مایع این مواد #اسکمو کنید،ولی من خودم دونه دار بیشتر دوست دارم
مواد رو که طبق فیلم ریختین،بعد خنک شدن بذارین حداقل ۵ساعت تو فریزر.
عجیب خوشمزه اس این بچه ها...

درست‌کنید و نوش جون کنید

منبع: atena_dashtii

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره