آموزش تهیه چند ساندویچ نذری برای ایام محرم
آخرین خبر/ یکی از مهم ترین وجهه های ماه محرم ادای نذری است. به همین خاطر خیلی از افراد به دنبال نذری هایی هستند که ساده و سریع آماده شوند. ما قصد داریم در این مطلب به شما لیستی از انواع ساندویچ هایی که می توانید به عنوان نذری تهیه کنید را معرفی کنیم.
ساندویچ کلاب پنیر
مواد لازم: نان تست یک عدد، پنیر لیقوان یک عدد کوچک، پنیر خامه ای یک عدد کوچک، سبزی معط خرد شده( شوید- جعفری- گشنیز- نعنا) یک پیاله، گردوی پودر شده یک عدد، زیره یک قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا پنیر لیقوان و پنیر خامه ای رو داخل کاسه می ریزیم و با قاشق خوب هم میزنیم تا یک دست بشه. حالا سبزی های معط خرد شده رو بهش اضافه می کنیم. زیره رو هم میریزیم و با هم خوب ترکیب می کنیم. نان تست را روی سطح کار میریزیم و کناره های سفتش رو با چاقو میبریم حالا از قطر نان تست یک برش میزنیم تا به دو مثلث تقسیم بشود.
یک قاشق از مواد پنیری رو روی یکی از لایه های نان میریزیم و با پشت قاشق کاملا روی سطح نان می مالیم و بعد نان دیگر را رویش قرار می دهیم و با دست فشار بدهید تا به هم بچسبد. همه نان ها را به همین صورت درست میکنیم. مقداری از مواد پنیری به لبه های نان ها می مالیم و به پودر گردو میزنیم.
ساندویچ تن ماهی
مواد لازم: تن ماهی یک عدد، سیب زمین یک عدد بزرگ، خیارشور 2 عدد، پیازچه و شوید 4 قاشق غذاخوری، سس مایونز 2 قاشق غذاخوری، آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی، نان باگت
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را همراه کمی آب و نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به صورت آبپز می پزیم، سپس با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا به صورت پوره سیب زمینی در بیاید.
در این مرحله سیب زمینی له شده را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس قوطی کنسرو ماهی را هم به همراه کمی آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا از سالم بودن کنسرو مطمئن شویم.
پس از اینکه تن ماهی به مدت کافی در آب جوش قرار گرفت، اجازه می دهیم کمی خنک شود، سپس روغن اضافی آنرا به طور کامل خالی می کنیم. حالا تن ماهی را هم به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم و با هم کمی مخلوط می کنیم.
پیازچه و شوید را هم به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه ذرت به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه خیارشور را نیز به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
برای تهیه سس ساندویچ سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم، سپس به مواد سالاد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. اگر زمان دارید بگذارید مواد یک ساعت در یخچال بماند.
قرار دادن مواد در یخچال باعث می شود سس به طور کامل به خورد مواد برود و ساندویچ خوشمزه تری داشته باشیم. ولی اگر عجله دارید می توانید همان موقع ساندویچ را سرو کنید. برای سرو ساندویچ می توانیم از نان تست یا نان باگت به دلخواه استفاده کنیم.
ساندویچ سالاد تخم مرغ
مواد لازم: سس مایونز ۳/۱ پیمانه، نان ساندویچی، تخم مرغ ۹ عدد ( آبپز شده )، ساقه کرفس ۱ عدد متوسط، کاهو ۱ عدد، نمک و پودر فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه :
تمام سفیدههای تخم مرغ را ریز میکنیم و سه عدد از زردهها را له میکنیم و بقیه آنها را نگه میداریم. ساقه کرفس را به مکعب های ۰٫۵ سانتی متری خرد میکنیم در مرحله بعدی سفیده و زرده تخم مرغ را به همراه سس مایونز، کرفس، نمک، فلفل با هم ترکیب میکنیم و بر سطح نانها مایونز میمالیم و کاهو را روی آن میگذاریم و سپس مقداری از سالاد تخم مرغ را داخل نان ساندویچی میریزیم.
ساندویچ مرغ و سیب زمینی
مواد لازم: مرغ پخته شده ( ریش شده ) ۱ عدد، نان باگت، خیارشور ۱۰۰ گرم، فلفل دلمه ای یک عدد، پیاز سرخ شده یک پیمانه، سیب زمینی آب پز ۴ عدد، فلفل و نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه: در ابتدا مرغ ریش ریش شده را با خیارشور و فلفل دلمهای، فلفل، نمک، پیاز در داخل یک ظرف مناسب با یکدیگر میکس میکنیم. در ظرفی دیگر سیب زمینیهای آپز شده را رنده میکنیم و به آن زردچوبه و تخم مرغ و نمک را اضافه میکنیم و ترکیب سیب زمینی را خوب هم میزنیم. نان باگتها را میبریم و خمیر آن را از داخلش خارج میکنیم . دورن آن را با مخلوط مرغ پر میکنیم و سپس دو طرف باگت را از مخلوط سیب زمینی میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.
ساندویچ قارچ و سیر:
مواد لازم : کره به میزان لازم، سیر 2 حبه، قارچ 350 گرم، نان ساندویچ، جعفری تازه چند ساقه، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا کرده و رنده یا له کنید، سپس قارچها را به صورت درشت برش بزنید. جعفری ها رو خرد کنید. تابهای آماده کنید و کره را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سیر داغ را به قارچها اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، همزدن یادتان نرود. جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید. سپس مواد را داخل نان ساندویچی بریزید.
نویسنده: سحر تقدیسی