طرز تهیه ساندویچ گیاهی با نخود پخته نان تست
پارسی دی/ ساندویچ ها انواع و اقسام مختلفی دارد و این رسپی می تواند سالم برای نهار یا شام آسان و سالم می باشد. این ترکیب خوشمزه می تواند گزینه خوبی برای سالم خواری یا کسانی که نمی توانند گوشت و مرغ مصرف کنند باشد. ساندویچ گیاهی را می توانید با نان تست یا نان ساندویچی تهیه کنید و به دلخواه می توانید داخل ساندویچ ساز یا تابه گریل کنید و یا به صورت ساده میل کنید و برای مهمانی ها و تولد های خود استفاده کنید.
مواد لازم
نخود پخته ۱ لیوان
شوید تازه ۱ دسته کوچک
پیازچه ۳ ساقه
خیارشور ۳ عدد
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
سس مایونز ۱ ق غذا خوری
سس حردل ۱ ق چای خوری
ماست موسیر ۱ ق غذا خوری
لیموترش ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ گیاهی
مرحله اول: آماده سازی نخود
ابتدا باید نخود را بپزید برای این کار می توانید نخود را از چند سال قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و بهتر پخته می شود. پس حتما آب نخود را چندین بار عوض کنید و بعد نخود را به همراه کمی آب بپزید تا خوب پخته و نرم شود و باری سهولت در کار می توانید از زودپز استفاده کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید شوید تازه را بشورید و با چاقو ساطوری و ریز کنید. خیارشور را بشورید را رنده ریز بزنید. گردو را پوست بگیرید به شکل نگینی ریز خرد کنید که دندان گیر باشد. سپس نخود پخته شده را آبکش کنید و داخل میکسر بریزید تا له و پوره شود و یا می توانید با پشت قاشق خوب له کنید تا پوره شود.
مرحله سوم: افزودن سس
در ادامه باید سس مایونز و خردل و ماست و ادویه ها را به همراه نصف آب یک لیموترش را بگیرید و هم بزنید به همین راحتی ساندویچی ما حاضر شده است.
مرحله چهارم: تهیه ساندویچ گیاهی
در ادامه باید مواد تهیه شده را روی نان تست بزنید و یک نان دیگر روی مواد قرار دهید و می توانید به صورت سرد سرو کنید و یا می توانید داخل ساندویچ ساز قرار دهید و به صورت گرم این ساندویچ خوشمزه را سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت ساندویچ گیاهی
اگر ماست موسیر ندارید می توایند به ماست معمولی یک حبه سیر رنده شده به ماست اضافه کنید.
می توانید از شوید خشک نیز استفاده کنید.
می توانید از نان تست سبوس یا معمولی استفاده کنید.
می توانید از پیازچه یا پیاز قرمز استفاده کنید.
برای خوشمزه تر شدن می توانید از ۱ ق غذا خوری پنیر خامه ای استفاده کنید.