19
6
4K
آخرین خبر/ نشاسته ذرت یک لیوان
🧋آب ۴ لیوان
شکر ۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
روغن نصف لیوان
گلاب نصف لیوان
پودر هل یک قاشق غذاخوری
🍱انواع مغزیجات به دلخواه
📌نکات مهم
۱)شکر رو نزارید زیاد ذوب بشه و رنگ بگیره چون حلوا تیره میشه و ته مزه شکر سوخته میده .
۲)بعد اضافه کردن نشاسته و اب یهو شکر ها سفت میشن که نترسید باید مدام روی شعله کم هم بزنید تا ذوب بشن و حلوا قوام بیاد .
۳)در اصل بعد از اضافه کردن همه ی مواد باید یک الی دو ساعت روی شعله ملایم تفت بدید
که خب من یک ربع هم میزنم و عالی میشه اما دستور اصلی زمان پخت دو ساعته
۴)سینی رو حتما چرب کنید و بعد از سرد شدن برش بدید .
۵)کره قابل حذف شدنه اما باشه خوشمزه تره