نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه بورانی بادمجان

منبع
برترين ها
بروزرسانی
طرز تهیه بورانی بادمجان

برترین ها/ مواد لازم

  • 600 گرم بادمجان
  • 250 گرم گوجه فرنگی
  • 3 حبه سیر
  • 1 فنجان ماست
  • 4/1 تا 2/1 فنجان روغن
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه بورانی بادمجان

طرز تهیه:


1. بادمجان را برش داده و نمک می پاشیم و به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم.

طرز تهیه بورانی بادمجان

۲. نمک ها را از روی بادمجانها پاک کرده و در ماهی تابه سرخ می کنیم تا فقط کمی طلایی شود . پس از سرخ شدن ، بادمجان در یک ظرف روی یک حوله کاغذی می گذاریم تا روغن اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه بورانی بادمجان

۳. در این زمان ، برش گوجه فرنگی را داخل میکسر ریخته یا رنده می کنیم و بعد سیر و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

طرز تهیه بورانی بادمجان

۴. در یک قابلمه مقداری روغن زیتون ریخته و بادمجانها را ته آن می چینیم و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم . با پشت قاشق یا گوشت کوب بادمجانها را کاملا له می کنیم .

طرز تهیه بورانی بادمجان

۵. نصف فنجان آب گرم اضافه می کنیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پداریم روی حرارت تا تمام آب آن تبخیر شود . مراقب باشید بادمجانها ته نگیرد مرتب هم بزنید.

طرز تهیه بورانی بادمجان

۶. در نهایت ماست را به بادمجان و گوجه فرنگی اضافه کرده و خوب به هم بزنید میزان نمک و فلفل آن را بچشید و گرم همراه نان لواش یا چیپس چیتا سرو نمایید نوش جان

طرز تهیه بورانی بادمجان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar