فوت و فن تهیه چلو ماهیچه
آخرین خبر/ مواد لازم
ماهیچه گوسفندی : ۲ یا ۳ تیکه
پیاز : ۴ عدد
زعفرون
سیر : یه بوته
فلفل سیاه و زرد چوبه : نصف قاشق چایخوری
روغن : نصف لیوان
کره : ۲۵ گرم
چوب دارچین : یه تیکه کوچیک
نمک به مقدار لازم
در ابتدا دو طرف ماهیچه ها رو زعفرون دمکرده میزنیم و یه ساعت داخل یخچال استراحت میدیم
بعد پیازارو خلالی درشت خرد میکنیم و نصفش رو کف ماهیتابه میریزیم با سه حبه سیر و بعد ماهیچه ها رو میذاریم و بقیه پیازا و یه بوته سیر زردچوبه و فلفل سیاه و نصف لیوان روغن و درب تابه رو میذاریم و اول شعله رو زیاد میکنیم تا پیازای زیری آب بندازه و بعد کم میکنیم ومیذاریم ۴ تا ۵ ساعتی بپزه
اواسط پخت ماهیچه ها رو زیرو رو میکنیم و اواخر پخت هم زعفرون دمکرده کره و یه تیکه کوچک چوب دارچین اضافه میکنیم و یه ساعت دیگه میذاریم تا کاملن جا بیافته
امیدوارم شما هم درست کنید و نهایت لذت رو ببرید
ویدئو از @zeynabrajabi1