کیک شیر موز به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
![کیک شیر موز به روش خانگی و با طعمی بی نظیر](https://app.akharinkhabar.ir/images/2023/12/11/776e3010-f6d5-4c0f-a1e7-fc05b6c3f1e8.jpeg)
پانا مگ/ کیک شیر موز یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و به روشهای مختلف و با مواد متنوعی آماده و درست میشود، این کیک خوش طعم یک میان وعده مناسب یا یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی است.
مواد لازم کیک شیر موز
آرد۲ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
شیر موز۱ پیمانه
روغن مایع⅔ لیوان
گلاب۲ قاشق غذا خوری
وانیل۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک شیر موز
مرحله اول
ابتدا یک لیوان شیر را که به دمای محیط رسیده است با یک موز و کمی شکر در مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، سپس شیر موز را کنار بگذارید، میتوانید از شیر دنت با طعم موز و چند قطره اسانس موز استفاده کنید.
مرحله دوم
بعد تخم مرغها را در یک ظرف بریزید با همزن دستی یا برقی بزنید تا از لختگی خارج شوند و پف کنند و حجم آنها زیاد شود سپس شکر را اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بزنید تا مخلوط تشکیل شده کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم
در این فاصله هر چند دقیقه یکبار با لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید، این کار موجب میشود که بوی زخم تخم مرغ از بین برود، بعد وانیل را به تخم مرغها اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و با مواد ترکیب شود.
مرحله چهارم
سپس شیر موز را روی مواد بریزید و ۱ دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت مواد یکدست شود، بعد روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید فقط به اندازهای که با هم مخلوط شوند، سپس با توجه به ذائقه خودتان گلاب را اضافه کنید.
مرحله پنجم
بعد آرد را در یک ظرف دیگر با بکینگ پودر ترکیب کنید و ۳ بار الک کنید تا بافت آرد سبک و یکدست شود، سپس آرد را کمکم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا مخلوط یکدست و صاف شود.
مرحله ششم
بعد از آن کف یک قالب را که بهتر است سیلیکونی باشد با کره چرب کنید و مقداری آرد روی آن بپاشید، سپس مخلوط مواد را در قالب بریزید و در فر که از یک ربع قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله هفتم
به مدت ۵۰ دقیقه اجازه دهید تا کیک خوب پخته شود، در مدت ۳۰ دقیقه اول، در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین میرود، بعد از آن یک سیخ چوبی را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد چیزی به آن نچسبیده بود کیک پخته است.
مرحله هشتم
سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت آن از بین برود و بعد از خنک شدن، کیک را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و با سلیقه و به دلخواه خودتان روی آن مقداری پودر قند بپاشید تا کاملا سطح کیک را بپوشاند.
مرحله نهم
حالا کیک شیر موز را در شکل و اندازههای دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید و با شکلات ذوب شده و برشهای موز و پودر پسته، پودر نارگیل و خردههای گردو تزئین کنید و به عنوان یک دسر شیک و ساده همراه با چای سرو کنید.