نماد آخرین خبر

جلوگيري‌ از سياه‌ شدن‌ سيب، موز، سيب‌زميني‌ و قارچ

منبع
بروزرسانی
جلوگيري‌ از سياه‌ شدن‌ سيب، موز، سيب‌زميني‌ و قارچ
کلوب/ مطمئناً‌ تا به‌ حال‌ دچار اين‌ مشکل‌ شده‌ايد که‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ سيب‌ جهت‌ تهيهِ‌ سالاد ميوه‌ يا موز جهت‌ تهيهِ‌ انواع‌ دسرها آنها به‌ سرعت‌ در مجاورت‌ با هوا رنگ‌ اصلي‌ خودشان‌ را از دست‌ مي‌دهند. اين‌ مسئله‌ هنگام‌ پوست‌ کندن‌ سيب‌زميني‌ هم‌ تا زمان‌ سرخ‌ کردنش‌ صادق‌ است‌ و همچنين‌ اکثر خانم‌هاي‌ خانه‌دار از سياه‌ شدن‌ و تغيير رنگ‌ قارچ‌ هم‌ پس‌ از شستشو يا ماندن‌ آن‌ در يخچال‌ شکايت‌ دارند. براي‌ سياه‌ نشدن‌ سيب‌زميني‌ تنها کافي‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ يا ريز کردن‌ آن‌ مقداري‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفي‌ ريخته‌ و يک‌ قاشق‌ چايخوري‌ سرخالي‌ نمک‌ به‌ آن‌ بيفزاييد و تا زمان‌ استفاده‌ سيب‌زميني‌ها را در آن‌ آب‌ نمک‌ نگه‌ داريد. نمک‌ موجود در آب‌ هم‌ باعث‌ مزه‌دار شدن‌ سيب‌زميني‌ شده‌ و هم‌ از پس‌ دادن‌ ويتامين‌هاي‌ سيب‌زميني‌ به‌ آب‌ جلوگيري‌ مي‌کند. جهت‌ جلوگيري‌ از سياه‌ شدن‌ موز، سيب‌ و قارچ‌ نيز باز هم‌ چارهِ‌ کار‌ استفاده‌ از چند قطره‌ ليموترش‌ است. کافي‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و قاچ‌ کردن‌ اين‌ مواد آنها را در کاسه‌اي‌ بريزيد و مقدار کمي‌ (نصف‌ يک‌ ليموترش‌ کوچک‌ کافي‌ است آبليموي‌ تازه‌ روي‌ آن‌ بچکانيد و ظرف‌ را طوري‌ تکان‌ دهيد که‌ آبليموها به‌ تمام‌ مواد آغشته‌ شوند. حال‌ مي‌توانيد با خيالراحت‌ قارچ‌ را با همان‌ رنگ‌ اوليهِ‌ خود در فريزر قرار دهيد و با موز و سيب‌ خود نيز سالاد ميوه‌اي‌ درست‌ کنيد که‌ هيچ‌ وقت‌ سياه‌ نمي‌شود.