عجیب ترین عادت های استقبال از نوزاد در جهان
خبرآنلاين/ اگرچه برخي از آداب و رسوم براي تولد نوزادان، مانند پرتاب نوزادان از بالاي يک ساختمان بلند، يا خوردن جفت ممکن است براي ما عجيب و ناآشنا به نظر برسد، اما هنوز هم به عنوان آداب و رسومي براي افراد در برخي کشورها انجام مي گيرد، صرف نظر از تفاوتهايشان در شادي آن ها با اين رسوم عجيب به استقبال نوزادان تازه متولد شده ميروند. در ادامه، شما را با يک گشت و گذار سريع در جهان همراه خواهيم کرد تا با عجيبترين عادتهاي استقبال از نوزاد در جهان آشنا شويد.
قرنطينه مادر در خانه در چين
اين يک رسم چيني است که به «zuoyuezi» يا «به مدت يک ماه در خانه ماندن» معروف است. به طوري که مادر چيني براي مدت زماني بين ۳۰ تا ۴۰ روز پس از تولد نوزاد ملزم به ماندن در خانه است. پزشکان معتقدند که اين کار باعث حفظ سلامتي مادر و محافظت از وي در برابر بيماريها ميشود و نقض اين عادت باعث آسيب پذيري بيشتر او و در نتيجه آسيب پذيري در برابر بيماري ها ميشود. مادر علاوه بر عدم خروج از منزل و استراحت مطلق در رختخواب در تمام اين مدت، بايد از پنجرههاي باز، کولرها و پنکهها نيز دور بماند که اين امر در ماههاي تابستان دشوارتر ميشود.
پرتاب نوزاد از سقف معابد در ماهاراشترا
برخي از سرخپوستان به ويژه در ايالت ماهاراشترا از نوزاد تازه متولد شده خود با يک کار خطرناک و عجيب استقبال مي کنند. آنها اجازه دارند نوزادان تازه متولد شده خود را از سقف معابد، که ممکن است تا ۵۰ فوت ارتفاع داشته باشند، به پايين پرتاب کنند. لازم به ذکر است که اين عادت از ۵۰۰ سال پيش آغاز شده و تا امروز نيز ادامه دارد، هرچند اقداماتي در زمينه ممنوعيت اين رسم قديمي به دليل خطرناک بودن آن انجام شده است. اعتقاد بر اين است که اين آيين براي کودک خوشبختي و سلامتي به ارمغان ميآورد و شهامت و هوش زياد را در او ايجاد ميکند. در زير معبد گروهي از مردان ايستاده و ملافهاي را در دست گرفتند تا کودک با خيال راحت روي آن بيفتد، سپس او را از ميان جمعيت به پدر و مادرش منتقل کنند.
بازداشتن مادر از کار در ويتنام
اگرچه بسياري از ويتناميها عادت محدود کردن مادر در خانه را همانطور که در چين اتفاق مي افتد دنبال ميکنند، موضوع جالب اينجا است که مادر شوهر مجبور است به خانه پسرش برود و پس از تولد يک ماه در آنجا بماند. او به پسرش در نگهداري نوزاد و کارهاي خانه کمک ميکند و مسئوليت پخت سوپ و وعدههاي غذايي سالم براي مادر را دارد.
آغشته کردن سر نوزاد با کيک عروسي در ايرلند
يک سنت معروف مردم ايرلند، که نمادي از دايره زندگي است، آغشته کردن سر نوزاد در مهماني غسل تعميد با يک قطعه حفظ شده از کيک عروسي پدر و مادرش است. آنها کيک را براي ميهمانان خود سرو ميکنند، سپس مقداري کمي روي سر نوزاد ميپاشند و اعتقاد دارند نوزاد در آينده خوش شانس مي شود.
دفن جفت در کشورهاي آفريقايي
بيشتر کشورهاي آفريقايي آداب و رسوم مربوط به جفت را دارند. در نيجريه و غنا، والدين جفت را به عنوان يک دوقلوي مرده براي نوزاد تازه متولد شده تلقي ميکنند و بدين ترتيب دفن کامل جفت را انجام ميدهند. به محل دفن جفت «zanboko» گفته ميشود و غالباً درختي در آنجا کاشته ميشود.
زمين را لمس نکنيد
در بالي، اندونزي، آداب و رسوم بيان ميکند که پاهاي کودک نبايد ۱۰۵ روز پس از تولد با زمين تماس داشته باشد. از آنجا که آنها کودک را در ماههاي اول به عنوان موجودي ناب مينگرند و لمس زمين در اين دوره ممکن است او را نجس يا آلوده کند. اين رسم به عنوان يک عادت بسيار مقدس ديده ميشود؛ بنابراين، مادر، اعضاي خانواده و حتي همسايگان بايد کودک را به طور مداوم حمل کنند تا زماني که اين مدت مقرر پايان يابد. پس از اين دوره، جشني به نام Nyabutan برگزار ميشود که در آن کودک براي اولين بار زمين را لمس ميکند.
نقل مکان از خانه
زنان قبايل کايلاش در پاکستان فرزندان خود را به دور از خانواده به دنيا ميآورند. در فرهنگ پاکستان، آنها معتقدند که مادر بعد از زايمان نجس تلقي ميشود بنابراين، چند روز قبل از زايمان، مادران به يکي از بناهاي آييني جداگانه، به نام باشلني نقل مکان ميکنند. مردان از ترس اينکه خود را آلوده کنند بايد کاملاً از جو عمومي زايمان خودداري کنند و فقط پزشکان حق بودن در آن مکان را دارند.