وضعیت مطلوب ذخیرهسازی و تولید مرغ در آذربایجان غربی
![وضعیت مطلوب ذخیرهسازی و تولید مرغ در آذربایجان غربی](https://app.akharinkhabar.ir/images/2024/06/16/d966b5c0-fa18-4519-93ad-cf25186ec2fe.jpeg)
ایسنا/ رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: تولید مرغ استان در خردادماه سال جاری، ۲۲ درصد افزایش یافت.
خسرو شهبازی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: در خردادماه سال جاری بیش از۳ میلیون قطعه مرغ گوشتی تولید شد که نسبت به مدت زمان سال گذشته خود ۲۲ درصد افزایش تولید دارد.
وی با اشاره به اینکه در اردیبهشت سال جاری نیز ۵ میلیون و ۶۶۰ هزار قطعه مرغ گوشتی تولید شد که نسبت به مدت زمان سال گذشته خود ۴۱ درصد افزایش تولید را داشت، تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت ذخیرهسازی گوشت مرغ و تولید مرغ گوشتی در استان مطلوب است.
شهبازی با اشاره به اینکه در سال گذشته متوسط مصرف روزانه گوشت مرغ در استان ۲۲۰ تن بود، خاطرنشان کرد: در سال جاری متوسط مصرف روزانه گوشت مرغ به ۲۸۸ تن رسیده اما با این وجود به دلیل رشد تولید، بازار تنظیم شده و به یک ثبات در تولید و مصرف رسیدهایم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: در سال گذشته، تولید گوشت مرغ به ۱۰۸ هزار تن رسید که ۱۷ درصد رشد داشته و رتبه هفت کشوری را داشتیم.
وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته ۱۱۳ میلیون قطعه جوجه یک روزه در استان تولید شد که رشد ۳۱ درصدی داشته و رتبه سه کشوری را داریم.