کارآفرینی با طعم قهوه در لرستان
صدا و سیما/ کارآفرین جوان بروجردی تولید قهوه را با یک کارگاه آغاز و اکنون این کارگاه به ۱۲ شعبه در غرب کشور افزایش یافته است.
آقای نوری نخستین دانش آموخته ی سازمان تحقیقاتی جهانی صنعت قهوه در غرب کشور است که توانسته با ایجاد کارگاه فرآوری، برشته کاری و تبدیل مواد به مشتقات قهوه و تولید روزانه یک تن قهوه، چرخ های اقتصادی و اشتغالزایی در استان را به حرکت درآورده است .
کارگاه فرآوری قهوهی این جوان خلاق لرستانی با یک کارگاه ۱۲ متری شروع شد و اکنون این کارگاه به ۱۲ شعبه در غرب کشور افزایش یافته است.
در کارگاه قهوه و نوشیدنی های با پایه قهوه این کارآفرین لرستانی به صورت بازرگانی ماهانه بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم قهوه به کشورهای ترکیه و عراق ارسال میشود.
قرار است به زودی با مشارکت جهاد کشاورزی با ایجاد یک پایگاه نوآورانه تحقیقاتی ترویجی به تولید و کاشت نهال قهوه بپردازند که این اقدام علاوه براشتغال از واردات و خروج ارز از کشور جلوگیری میشود.