نماد آخرین خبر

دو میلیون نفر نخل شهرستان خشت در حال خشک شدن است!

منبع
فارس
بروزرسانی
دو میلیون نفر نخل شهرستان خشت در حال خشک شدن است!

فارس/ امام‌جمعه بخش خشت، تکمیل طرح مطالعاتی سد چروم و تأمین گازوئیل را مطالبه مهم نخل‌داران بخش‌های خشت و کُنارتَخته عنوان کرد.

حجت‌الاسلام محمدتقی عباسی، امام‌جمعه بخش خشت در خطبه‌های نماز عید فطر اظهار داشت: نزدیک به ۲ میلیون نخل در این منطقه وجود دارد که هزاران نفر با آن امرارمعاش می‌کنند اما به علت بی‌آبی و کم‌توجهی برخی مسئولین، متأسفانه در حال خشک‌شدن هستند.

وی با اشاره به انجام عمده طرح مطالعاتی سد چروم با تلاش‌های دکتر شاهین محمدصادقی در زمان نمایندگی ایشان از سال ۹۰ تا ۹۴ گفت: لازم هست از پیگیری‌های حجت‌الاسلام و المسلمین حاج‌آقا سعادت‌نژاد، سردار سلیمانی و جناب دهقان ناصرآبادی نماینده محترم شهرستان‌های کازرون و کوه چنار که دراین‌خصوص پیگیر هستند تشکر کنم، اما انتظار هست مسئولین امور آب و وزارت نیرو پس از سال‌های سال، هر چه زودتر موضوع طرح مطالعاتی سد چروم را به سرانجام برسانند.

حجت‌الاسلام عباسی بیان کرد: نخلدارن منطقه در تأمین سوخت مورد نیاز خود در فشار هستند و برای تهیه گازوئیل باید لیتری ۱۵ هزار تومان هزینه کنند، این در حالی است که به نقل از رئیس‌جمهور محترم میلیون‌ها لیتر سوخت در کشور قاچاق می‌شود اما نخداران ما باید در بازار سیاه آن هم به‌سختی و صرف هزینه‌های هنگفت، گازوئیل خریداری کنند.

امام‌جمعه خشت بیان کرد: مسئولان در خصوص تأمین سوخت گازوئیل قول دادند که در ازای هر نخل یک لیتر تحویل شود و امیدواریم هر چه زودتر این مشکل مهم حل شود در غیر این صورت باید شاهد خشک‌شدن نخلستان‌ها بیکاری جوانان و مهاجرت چند هزار نخل‌دار منطقه به حاشیه و زاغه‌نشینی شهرها باشیم.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online