نماد آخرین خبر

عمل به جهاد تبیین بهترین راه گرامیداشت یاد شهدا است

منبع
مهر
بروزرسانی
عمل به جهاد تبیین بهترین راه گرامیداشت یاد شهدا است

مهر/ سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهدا بهترین الگوهای جامعه هستند، گفت: عمل به جهاد تبیین بهترین راه گرامیداشت یاد شهدا است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی عصر چهارشنبه در دومین اجلاسیه شهدای فرهنگی استان سمنان با تجلیل از مقام شامخ ۱۲۴ شهید فرهنگی و ۷۶ شهید سردار معلم کشور در سالن هلال احمر ضمن گرامیداشت یاد سه هزار شهید استان، بیان کرد: شهدای فرهنگی، چراغ‌های راه جامعه و الگوهای ایثار و مقاومت هستند.

وی در ادامه افزود: این شهیدان با خون خود، درس وفاداری به آرمان‌های انقلاب را به نسل‌های بعد آموختند و نام آن‌ها همواره زنده و جاودان خواهد ماند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه تکریم شهدا و تبیین راه آن‌ها، وظیفه همه مسئولان و آحاد جامعه است، بیان کرد: تبیین در راستای مقابله با تهدیدات دشمنان از جمله مهمترین رسالت‌های مسئولان فرهنگی است.

مطیعی با بیان اینکه باید مقام شهدا تبیین شود تا نسل جوان با فرهنگ ایثار و شهادت بیشتر آشنا گردد، افزود: یادواره‌های شهدا بهترین فرصت‌ها برای تبیین مقام شهدا و الگو سازی از این عزیزان است.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today