نماد آخرین خبر

۳ هزار شیرازی به مصدومان حادثه بندرعباس خون اهدا کردند

منبع
مهر
بروزرسانی
۳ هزار شیرازی به مصدومان حادثه بندرعباس خون اهدا کردند

مهر/ مدیرکل انتقال خون فارس با اشاره به حضور پرشور مردم در پایگاه‌های انتقال خون گفت: تا ساعت ۱۷ امروز ۳ هزار نفر از مردم شیراز برای مصدومان حادثه بندرعباس خون اهدا کردند.

مجید اکبرزاده، مدیرکل انتقال خون فارس عنوان کرد: این حضور گسترده مردم نشان از عشق و علاقه و همدردی آنان با آسیب‌دیدگان این حادثه تلخ بوده که سبب شد اینچنین برای این کار خیر قدم بردارند.

وی با اشاره به آمار اهدا کنندگان خون در طی ۲ روز گذشته ادامه داد: طی دو روز گذشته ۴ هزار ۳۸۲ نفر به پایگاه‌های انتقال خون در شیراز مراجعه داشتند که از ۳ هزار نفر آنان خون‌گیری انجام شد.

مدیرکل انتقال خون فارس با بیان اینکه تمامی ذخایر خونی استان تکمیل شده است، افزود: ذخایر خون استان فارس در حد مطلوب بوده و، با توجه به اینکه نیاز به فرآورده‌های خونی به صورت مستمر و روزانه در سطح استان باید وجود دارد از مردم دعوت می‌کنیم مراجعات را در طی روزهای آینده به صورت عادی در برنامه خود داشته باشند.

اکبرزاده با اشاره به نکته که اولویت اهدا خون هم اکنون برای جوانان، بانوان و افرادی که تاکنون خون اهدا نکرده‌اند، است، گفت: با توجه به نیاز مصدومان و بیماران به خون در روزهای آینده، از مردم می‌خواهیم تا روزهای آینده به صورت معمولی در پایگاه‌های انتقال خون پیدا کنند تا از انباشت حجم بالایی از فرآورده‌های خونی با تاریخ انقضا جلوگیری شود.

مدیرکل انتقال خون فارس تصریح کرد: ارسال اولیه فرآورده‌های خونی به بندرعباس صورت گرفته، اما ذخایر موجود در استان برای مصدومانی که به شیراز منتقل می‌شوند، نگهداری و استفاده خواهد شد.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online