نوروز ماندگار مسافران و گردشگران در شهرستان طبس

باشگاه خبرنگاران/ شهرستان طبس در نوروز امسال با بیش از ۱۴۱ هزار نفر بازدید کننده، از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شد.
بدیعی سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان طبس در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: باتوجه به قرارگیری آستان امامزاده حسین ابن موسی الکاظم و وجود برخی جاذبهها در شهرستان طبس، پیش بینی کرده بودیم افرادی که از این شهرستان عبور میکنند و یا طبس را به عنوان مقصد انتخاب میکنند زیاد باشند؛ لذا تمامی افراد پای کار آمده و از ۲۷اسفند بیش از ۱۴۱ هزار نفر بازدید کننده از جاذبههای تاریخی، فرهنگی و گردشگری طبس بازدید کردند.
او افزود: همچنین ۶۴۴هزار و ۹۱۸نفر اسکان در طبس داشتیم و با توجه به این آمار به هدف مان که تبدیل طبس از معبر گردشگری به مقصد گردشگری بود رسیدیم، تمام اقامتگاههای بومگردی، هتل ها، خانه مسافرها و ظرفیتها در جوار بقاع برای استقبال از مسافرین پای کار آمدند.
بدیعی بیان کرد: اگر بخواهیم به اقدامات شاخص و برجسته طبس در ایام نوروز بپردازیم ۶۳مورد اقدامات در ستاد اجرایی خدمات سفر بود که میتوان به برپایی سیاه چادر در ورودی شهرها و نقاط حادثه خیز، توزیع میوه شب عید در شهرستان و به ویژه روستاهای صعب العبور یا مقصد گردشگری، کاهش آمار تصادفاتو مجهز شدن تمام دهیاریها به چراغ گردان اشاره کنیم.
سرپرست فرمانداری ویژه طبس ادامه داد: حوزههای معدنی، گردشگری و طبیعتگردی حوزههای دارای پتانسیل شهرستان است و آمادگی پذیرش سرمایه گذار در زمینه ساخت هتل، بومگردی و سایر موارد مربوط را داریم.
او عنوان کرد: امسال وحدت و همدلی در مجموعه استان و شهرستان بود و ماحصل کار تیمی بود؛ البته منکر این نیستیم که نواقصی هست که باید برطرف شود.
بدیعی در مورد حادثه معدن طبس گفت: پارسال در معدن معدن جو طبس حادثهای فراموش نشدنی داشتیم؛ این معادن گازخیر است و هر لحظه احتمال حادثه وجود دارد بنابراین باید این احتمال رو کاهش داد، بعد از این حادثه امنیت در معدن به چندین برابر افزایش پیدا کرد و این فرایند بهبود باید مستمر باشد.
قلی زاده شهردار طبس با حضور در برنامه گفت: یکی از اهداف ما مقصد شدن طبس در زمینه گردشگری بود که امسال با تلاش و اتحاد و حمایت مردم توانستیم به این هدف برسیم و خدمات خوبی ب مسافرین ارائهکنیم؛ در هسته مرکزی شهر در ماه های پایان سال پروژه مهمی تحت عنوان بهسازی هسته مرکزی شهر انجام و برای آن ۱۰۰میلیارد تومان هزینه شد.
او افزود: همچنین برپایی سه نمایشگاه را داشتیم که بالغ بر ۴میلیارد تومن درآمد هم داشتند و اکثراً محصولات بومی خود استان بود؛ با همکاری ستاد عتبات عالیات سازه نمایشگاهی از جاهای دیگر اجاره نکردیم و در اختیارمان گذاشتند.
قلی زاده بیان کرد: در حوزه فضاسازی ۷ کیلومتر ریسه بندی نوری، ۱۸ کیلومتر ریسه بندی پارچه ای، ۸۰ کیلومتر خط کشی و ۸۰ کیلومتر رنگ آمیزی جداول داشتیم؛ در بحث زندگی با ایه ها نیز ۳۰پنجره چوبی با محصولات مان طراحی شد.
شهردار طبس ادامه داد: یکی از اقدامات مهم، حمایت شورا ها در بحث بودجه ای با شهرداری بود؛ و از آنجایی که چهارمین شهر زیارتی بوده به سمت گردشگری مقاومت رفتیم؛ در زیرساخت ها مشکلی نیست ولی در حوزه گردشگری نیاز به پروژه هایی هستیم تا بتونیم اسکان مسافرین را از یک شب بهچند شب تبدیل کنیم.
او عنوان کرد: برای ماندگاری مسافرین در شهرستان، طرح بزرگ اقامتی، تفریحی و گردشگری را در باغ گلشن شروع کردیم.
قلی زاده تصریح کرد: در مورد نهضت ملی مسکن در سایت ۳۵۰و ۷۹ هکتاری
هنوز ب مرحله آسفالت نرسیدیم و بحث خدمات آب و برقدر آنجا مطرح است، جداول برای این سایت ها تولید شده و برای جانمایی استفاده خواهد شد؛
در سایت ۵۰ هکتاری به مرحله آسفالت رسیدیم که امیدواریم با تعامل راه و شهرسازی هر چه زودتر این امر را محقق کنیم.