نماد آخرین خبر

انجام ۲۵۱ مورد بازرسی از مراکز آموزشی استان ایلام

منبع
مهر
بروزرسانی
انجام ۲۵۱ مورد بازرسی از مراکز آموزشی استان ایلام

مهر/ معاون بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان ایلام از انجام ۲۵۱ مورد بازرسی از مراکز آموزشی استان ایلام خبر داد.

مهدی ماهانی، معاون بازرسی و نظارت اداره کل صمت استان ایلام ظهر سه شنبه در گشت مشترک بازدید و بازرسی از بوفه مدارس سطح شهر ایلام، با حضور اعضای کمیسیون نظارت و دستگاه‌های مرتبط از جمله صمت، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، اماکن، اتاق اصناف و … هدف از انجام این مهم را حفظ سلامت دانش آموزان و اولیای مدرسه ذکر کرد و گفت: بوفه‌های مدارس صرفاً مجاز به عرضه مواد غذایی و کالاهای مطابق با دستور العمل های بهداشتی هستند.

وی بیان کرد: از آغاز سال تحصیلی تا کنون ۲۵۱ مورد بازرسی از مراکز آموزشی دولتی و غیر دولتی در مقاطع مختلف انجام شده و برای ۳۶ بوفه متخلف پرونده تخلفاتی تشکیل و اعمال قانون شده‌اند.

ماهانی خاطرنشان کرد: علی رغم اینکه توجه به تغذیه فرزندان از مهم‌ترین وظایف والدین است، مدیران مدارس هم باید بر فعالیت بوفه آن واحد نظارت کافی و مستقیم داشته باشند.





آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/