الحاق ۲۰۰ هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن دهلران

ایرنا/ فرماندار ویژه دهلران از الحاق ۲۰۰ هکتار زمین برای مرحله چهارم طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت که با این کار مشکل تامین زمین در این شهرستان رفع می شود.
«مراد یگانه» روز سه شنبه در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام افزود که برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن این شهرستان تا کنون در سه مرحله ۹۵ هکتاری زمین اختصاص داده شده است.
وی افزود: با الحاق ۲۰۰ هکتار دیگر در قالب مرحله چهارم مشکل زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در دهلران حل خواهد شد.
فرماندار ویژه دهلران بیان کرد: در مجموع ۲۹۵ هکتار زمین برای نهضت ملی مسکن در چهار فاز پیش بینی شده است و این مهم موجب رفع مشکل زمین متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن خواهد شد.
یگانه بر ضرورت تامین زمین نیز برای طرح نهضت ملی مسکن در بخش «زرین آباد» هم تاکید کرد و افزود: ۲۰۰ فرهنگی شهرستان متقاضی دریافت زمین در طرح نهضت ملی مسکن هستند که باید چاره اندیشی لازم در این زمینه انجام شود.
وی خواستار رفع مشکلات مسکن مهر مددجویان زیر حمایت کمیته امداد شد و اظهار کرد که در طرح نهضت ملی مسکن هم باید بحث مددجویان ویژه دیده شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام هم در این نشست گفت که سهمیه نهضت ملی مسکن در دهلران یک هزار و ۱۵۳ نفر و تعداد ثبت نامی ها شش هزار و ۷۷۰ نفر است که از این تعداد یک هزار و ۶۶۰ نفر تایید نهایی شده و ۶۳۷ نفر واریز وجه انجام داده اند.
«فرشاد دوستی» افزود: در ۶۵ هکتار مرحله نخست نهضت ملی مسکن دهلران ۶۵۰ قطعه زمین طراحی و تحویل مردم شد که از تعداد ۲۴۰ نفر به شهرداری مراجعه و ۱۲۰ نفر پروانه ساخت دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: افراد دارای قرارداد واگذاری در نهضت ملی مسکن، سه ماه فرصت دارند که عملیات ساخت را آغاز کنند و کسانی هم که شروع به این اقدام نکرده اند ۱۵ خرداد سال جاری قرار داد آنها فسخ و به افراد پشت نوبت واگذار می شود.
دهلران در فاصله ۲۲۰ کیلومتری مرکز استان ایلام قرار دارد.