نماد آخرین خبر

افزایش گیت‌های گذرنامه در پایانه مرزی خسروی به ۸۸ عدد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
افزایش گیت‌های گذرنامه در پایانه مرزی خسروی به ۸۸ عدد

ایرنا/ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از افزایش تعداد گیت‌های گذرنامه در پایانه مرزی خسروی از ۵۶ به ۸۸ عدد خبر داد و گفت: این اقدام با هدف تسریع در روند تردد زائران عتبات عالیات، به‌ویژه در ایام پُرازدحام اربعین حسینی(ع) و هم‌راستا شدن با ظرفیت گیت‌های پایانه منذریه عراق انجام شده است.

یزدان خسروی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در راستای تسهیل تردد زائران عتبات عالیات به‌ویژه در ایام اربعین حسینی(ع)، از توسعه و ارتقای زیرساخت‌های پایانه مرزی خسروی خبر داد.
️وی با اعلام افزایش تعداد گیت‌های گذرنامه در پایانه مرزی خسروی از ۵۶ به ۸۸ عدد، بیان کرد: این افزایش با هدف همخوانی و هماهنگی بیشتر با گیت‌های گذرنامه در پایانه منذریه عراق انجام شده و نقش مهمی در تسریع و تسهیل فرآیند عبور و مرور زائرین خواهد داشت.
️خسروی همچنین به اقدامات انجام‌شده در زمینه بهبود شرایط رفاهی در پایانه مرزی اشاره کرد و افزود: در راستای ارائه خدمات مطلوب‌تر به زائرین، به‌ویژه در شرایط آب‌وهوایی گرم و پُرازدحام ایام اربعین، سیستم سرمایش و تأسیسات تهویه مطبوع سالن‌های این پایانه به‌طور کامل بازسازی و نوسازی شده است. ️
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه، تأمین برق پایدار در این گذرگاه مرزی را از دیگر اقدامات مهم عنوان کرد و گفت: به‌منظور جلوگیری از قطعی‌های احتمالی برق و پشتیبانی کامل از تجهیزات سرمایشی، امنیتی و رفاهی، تأمین برق پایدار پایانه مرزی خسروی به‌ویژه در ایام پُر تردد مراسم باشکوه اربعین حسینی(ع) در دستور کار قرار گرفته و عملیاتی شده است. ️
خسروی ضمن تاکید بر آمادگی کامل استان کرمانشاه برای میزبانی شایسته از زائران، گفت: این اقدامات تنها بخشی از برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌هایی است که با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته تا تردد زائرین اربعین با سهولت، سرعت و کیفیت هرچه بیشتر انجام شود.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today