۵۰۰ شهروند اردبیلی پاکبان محرم شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۵۰۰ شهروند اردبیلی پاکبان محرم شدند

ایرنا/ رییس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل گفت: امسال همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی بیش از ۵۰۰ نفر از شهروندان‌ِ عزادار حسینی در اردبیل پاکبان محرم شده و برای پاکسازی شهر به پاکبانان شهرداری کمک می‌کنند.

اباصلت ابراهیمی با بیان اینکه طرح پاکبانان محرم برای دوازدهمین سال متوالی است که در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در اردبیل در حال اجراست، افزود: امسال برای مشارکت در این طرح ۵۰۰ نفر از شهروندان ثبت‌نام کردند که فعالیت خود را از صبح دیروز آغاز کرده‌اند.

وی اظهار کرد: پاکبانان محرم در چند گروه ۱۰ نفره در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در مسیر دسته‌های عزاداری محله‌های ۶ گانه اردبیل حضور یافته و نسبت به پاکسازی سطح شهر اردبیل از ظروف یک بار مصرف و زباله‌ها اقدام می‌کنند.

وی بیان کرد:‌ پاکبانان افتخاری محرم در کنار نیروهای شهرداری اردبیل با حضور در خیابان‌ها و معابر به‌ویژه مسیرهای دسته‌های عزاداری نسبت به تنظیف شهر اقدام می‌کنند تا فضای شهری مناسب و در خور این ایام معنوی برای شهروندان فراهم شود.

رییس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل اضافه کرد: پاکبانان محرم علاوه بر حضور در مرکز شهر و مسیرهای دسته‌های عزاداری، در محله های مختلف شهر اردبیل نیز حضور دارند و امسال رویکرد این طرح حضور فعال در محله‌های شهر تعیین شده است.

آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today