هوای گیلان تا اوایل هفته آینده همچنان گرم و شرجی

صدا و سیما/ مدیرکل هواشناسی گیلان اعلام کرد: آسمان استان تا یکشنبه آینده، صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد پیش بینی شده است.
محمد دادرس، مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با استقرار جوی پایدار و تداوم هوای گرم و شرجی در گیلان، آسمان استان تا یکشنبه آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و گسیل گرد و خاک پیش بینی شده است.
وی از افزایش ابر و بارش رگباری و موقت باران عصرها و شبها در استان در این مدت خبر داد و افزود: دریای خزر با ارتفاع موج حداکثر ۵۰ سانتی متر، برای فعالیتهای دریانوردی و شنا تا یکشنبه آینده مناسب است.
مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه گرمترین منطقه استان در شبانه روز گذشته املش با ۳۶ درجه دما و خنکترین منطقه دیلمان با ۱۴ درجه دما ثبت شد، گفت: دمای فعلی رشت مرکز گیلان ۳۴ درجه سلسیوس، رطوبت هوای این شهر ۴۴ درصد و سرعت وزش باد ۸ کیلومتر بر ساعت است.