نماد آخرین خبر

موزه مردان نمکی بالاخره باز شد

منبع
فارس
بروزرسانی
موزه مردان نمکی بالاخره باز شد

فارس/ معاون میراث‌فرهنگی استان زنجان از بازگشایی موزه مردان نمکی به روی گردشگران خبر داد.

محمدرضا محمدپور، معاون میراث‌فرهنگی استان زنجان اظهار داشت: موزه مردان نمکی زنجان بعد از عبور از وضعیت اضطراری و با نظر شورای تأمین استان و مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان از امروز برای بازدید گردشگران آماده است.

معاون میراث‌فرهنگی استان زنجان افزود: تعطیلی موقت موزه مردان نمکی به‌منظور اطمینان از سلامت و امنیت آثار گران‌بهای این موزه صورت‌گرفته بود.

وی گفت: گنبد سلطانیه، آرامگاه چلبی اوغلو، آرامگاه ملاحسن کاشی و معبد داش کسن در شهرستان سلطانیه، به همراه موزه رخت‌شوی‌خانه زنجان و همه اماکن تاریخی دیگر ماه گذشته بازگشایی شده بودند که از امروز موزه مردان نمکی هم آماده و بازگشایی شد.

محمدپور گفت: این استان با داشتن سابقه چندهزارساله، گنجینه با ارزشی از موزه‌ها را در دل خود جای‌داده است که تقویت بینش و فرهنگ موزه‌ای در آن می‌تواند موجب توسعه کمی و کیفی موزه‌ها شود.

معاون میراث‌فرهنگی استان زنجان گفت: ساعت کاری این موزه تا پایان شهریورماه در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۹ و روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ خواهد بود.

آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today