نماد آخرین خبر

۴۶ طرح عمرانی در شهرستان گرمه بهره برداری می‌شود

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
۴۶ طرح عمرانی در شهرستان گرمه بهره برداری می‌شود

صدا و سیما/ سرپرست فرمانداری شهرستان گرمه در خراسان‌شمالی گفت: ۴۶ طرح عمرانی، کشاورزی و خدماتی با اعتبار ۲ هزار و ۷۶۲ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت امسال در این شهرستان بهره برداری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، رضا ناصری امروز در بازدید از خبرگزاری صدا و سیما گفت: طرح‌های آماده افتتاح در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، گازرسانی به واحد‌های تولیدی، گازرسانی به طرح‌های مسکن ملی و بهره‌برداری از گلخانه‌های کوچک‌مقیاس است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان گرمه گفت: هزار و ۲۰۰ دستگاه کامیون در این شهرستان فعال است که بخش زیادی از درآمد مردم منطقه را تأمین می‌کند. توسعه صنایع مرتبط با کامیون‌داران از جمله کارگاه‌های اتاق‌سازی در دستور کار است که می‌تواند زمینه‌ساز رونق اشتغال شود.

ناصری ادامه داد: با توسعه صنایع پایین‌دستی، نرخ بیکاری در سه نقطه شهری گرمه به صفر رسیده و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز به طور جدی دنبال می‌شود.

وی همچنین تامین آب آشامیدنی را از دغدغه‌های مهم شهرستان دانست و گفت: در سال مالی جاری ۶۰۵ میلیارد ریال اعتبار در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان مصوب شد که ۲۵ درصد آن به بخش آب اختصاص یافت؛ برای سال مالی جدید نیز ۶۴۷ میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده که ۲۵ درصد سهم بخش آب است.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today