نماد آخرین خبر

خراسان‌شمالی با کمبود ایستگاه سنجش آلودگی هوا مواجه است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
خراسان‌شمالی با کمبود ایستگاه سنجش آلودگی هوا مواجه است

ایرنا/ بجنورد- ایرنا- مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان‌شمالی گفت: کمبود ایستگاه های سنجش از مشکلات محیط زیست در بخش سنجش میزان آلایندگی هوای استان است.

علی گودرزی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تنها چهار دستگاه سنجش میزان آلودگی هوا در استان وجود دارد که به دلیل کمبود این دستگاه‌ها در برخی از موارد داده های مورد نیاز برای پیش بینی ها کافی نیست.

وی افزود: مجهز شدن به ابزارهای نوین برای سنجش آلودگی هوا باعث می شود تا زودتر متوجه این پدیده شویم و آمادگی لازم برای کاهش آسیب ها داشته باشیم.

گودرزی با بیان اینکه مردم استان از ابتدای سالجاری ۴۷ روز با هوای ناسالم تنفس کردند، گفت: متاسفانه تعداد روزهای آلودگی هوا در خراسان‌شمالی روند افزایشی دارد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان‌شمالی ادامه داد: مردم استان در سال ۹۷، تنها ۱۳ روز هوای ناسالم را تجربه کرده بودند که در سال ۹۹ این عدد به ۳۱ روز رسید و در سالجاری به ۴۷ مورد رسیده است.

دلایل غبار؛ از صحرای قره قوم تا جنگل زدایی

وی صحراها و بیابان های جنوب خراسان‌شمالی را مستعد ایجاد آلودگی هوا دانست و گفت: چرای بیش از حد، بوته کنی، تغییر کاربری غیرقانونی و جنگل زدایی از عوامل ایجاد پدیده گرد و غبار در استان است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان‌شمالی افزود: منشا بخشی از گرد و غبار در استان نیز صحرای قره‌قوم در ترکمنستان است که با وزش باد به استان می رسد.

آلودگی هوای خراسان شمالی در چهار نقطه و در بجنورد، مرکز استان تنها در یک نقطه از بجنورد قابل سنجش و اندازه گیری است و تنها ایستگاه سنجش آلودگی هوای مرکز استان در جوار اداره کل حفاظت محیط زیست مستقر است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر در شمالشرق کشور واقع است.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام : https://instagram.com/bojnord_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر