نماد آخرین خبر

استفاده از کودهای استاندارد کلید سلامت و افزایش بهره‌وری خاک است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استفاده از کودهای استاندارد کلید سلامت و افزایش بهره‌وری خاک است

ایرنا/ اراک - ایرنا - مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان مرکزی گفت: به‌کارگیری کودهای استاندارد و کنترل‌شده نه‌تنها سلامتی خاک و افزایش بهره‌وری محصولات را تضمین می‌کند، بلکه نقش مهمی در کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی، صرفه‌جویی در منابع آب و ارتقای کیفیت تولیدات دارد. 

به گزارش ایرنا، علیرضا موسوی ظهر دوشنبه در حاشیه ششمین همایش آموزشی‌ ترویجی معرفی محصولات سبد کودی استان مرکزی در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: همایش با حضور ۱۵ شرکت تولیدکننده برتر کشور، ۸۵ فروشنده مجاز استان مرکزی و جمعی از کشاورزان نمونه، در اراک برگزار شد.

وی ادامه داد: این رویداد با هدف ارتقای تعامل میان تولیدکنندگان، شبکه توزیع و بهره‌برداران بخش کشاورزی برگزار شد و بستری برای تبادل دانش، معرفی محصولات نوین و به‌روزرسانی اطلاعات فنی فراهم کرد.

بیشتر بخوانید:

تحول در بخش کشاورزی استان مرکزی با اختصاص ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار ملی

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان مرکزی، گفت: هدف اصلی از برگزاری این نشست، ایجاد ارتباط مؤثر میان سه ضلع اصلی زنجیره تأمین کود شامل تولیدکنندگان، فروشندگان و کشاورزان است. این همایش فرصتی است که تولیدکنندگان، محصولات جدید و استاندارد را معرفی کنند، فروشندگان با ویژگی‌های فنی آشنا شوند و کشاورزان نیز اطلاعات کاربردی برای مصرف بهینه و انتخاب درست به دست آورند.

موسوی عنوان کرد: باتوجه به اهمیت تغذیه گیاهی در افزایش عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی، آشنایی با ترکیبات نوین و شیوه‌های صحیح مصرف کود، نقش بسزایی در تحقق کشاورزی پایدار دارد.

وی با اشاره به اهداف محوری این همایش اظهار کرد: شناساندن محصولات دارای استاندارد ملی و بین‌المللی به بهره‌برداران، معرفی مراکز عرضه مجاز و مورد تأیید شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از مهم‌ترین محورهای این همایش بود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان مرکزی تأکید کرد: ارتباط مستقیم بین تولیدکنندگان و فروشندگان، ضمن ارتقای شفافیت در زنجیره تأمین، بستر افزایش اعتماد کشاورزان به کیفیت محصولات و خدمات ارائه‌شده را فراهم می‌کند.

موسوی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی منطقه‌ای، نظارت بر کیفیت محصولات عرضه‌شده، و توسعه سامانه‌های اطلاع‌رسانی، از جمله اقدامات آینده در مسیر ارتقای بهره‌وری و سلامت خاک است که در نهایت با استمرار این روند، تحول در نظام تغذیه گیاهی و افزایش تولید در واحد سطح حاصل شود.

۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.

استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه‌ای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام : https://instagram.com/markazi_today